Thursday , October 6 2022

Trupul fetiţei de 5 ani care s-a înecat la Mamaia impreuna cu tatăl ei a fost găsit

mamaia

Trupul fetiței de cinci ani care s-a înecat la Mamaia, miercuri dimineaţă, împreună cu tatăl ei a fost găsit de scafandri şi salvamari după mai bine de două ore de căutări.
Salvamarii din Mamaia au reușit să găsească trupul fetiței, după aproape două ore și jumătate de căutări, la aproximativ 250 de metri în largul mării. Trupul copilei a fost adus la mal, iar salvatorii au încercat aproape o oră resuscitatea ei, însă până la urmă cadrele medicale au declarat decesul fetiței.
Fetiţa în vârstă de cinci ani şi tatăl său, din Bucureşti, s-au înecat, miercuri dimineață, în apele Mării Negre, salvamarii reușind să aducă la mal trupul bărbatului, corpul copilei nefiind găsit în primă instanţă.
Miercuri dimineață, în timp ce se aflau pe o plajă din centrul stațiunii Mamaia, bărbatul și-a luat copila și au intrat amândoi să se scalde în mare, cu o bărcuță gonflabilă. La un moment dat, speriată că cei doi nu mai ieșeau din apă și nici nu-i mai vedea, mama fetiței a alertat salvamarii și autoritățile, sunând la 112.
Salvamarii spun că în momentul incidentului marea nu era agită, scăldatul în apele mării fiind permis, dar că, probabil, un val a răsturnat bărcuța în care se afla copila de cinci ani, iar tatăl ei s-a panicat. Salvamarii au găsit și au reușit să aducă la mal trupul bărbatului, care era în stop cardio-respirator.
În zonă a ajuns un echipaj SMURD, dar, deși cadrele medicale au încercat resuscitarea acestuia, nu au reușit, fiind declarat decesul bărbatului.
La fața locului s-au deplasat scafandri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dobrogea”, dar şi un echipaj al Agenţiei Române de Salvare de Vieţi Omeneşti pe Mare, care, ajutați de salvamari, au ieşit pe mare pentru a recupera și trupul fetiţei.

Vezi si

Oțet fals oprit de la vânzare din Lidl. Era prezentat ca oțet din vin, dar era acid acetic și apă

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a decis oprirea definitivă de la vânzare a unui …