Thursday , December 1 2022

Tăriceanu: Preşedintele sapă la fundaţia Guvernului. Patroneaza sistemul corupt de putere din Romania

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, l-a atacat dur pe preşedintele Klaus Iohannis, pe care îl acuză că foloseşte scandalul Belina pentru a “săpa la fundaţia Guvernului”.
tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit despre scandalul Belina şi despre ce consideră atitudinea preşedintelui de a “se bucura de această situaţie”, explicând că, dacă înainte avea bănuieli, declaraţiile lui Klaus Iohannis din ultimele zile l-au convins că planul acestuia este “de a destabiliza Guvernul”.
“Până una alta, este cazul doameni Shhaideh, nu există acuzaţii formulate împotriva sa, pentru ce să îşi dea demisia. Am putea să ne trezim cu astfel de cereri pentru toţi membrii Guvernului. Stăm să ne gândim dacă nu cumva acesta e planul preşedintelui. Ne putem trezi cu un nou guvern de tehnocraţi…ne apropiem de alegerile prezidenţiale.Nu mai am niciun dubiu: preşedintele sapă cu râvnă la fundaţia acestui guvern, care este majoritatea parlamentară şi vrea să dea jos Guvernul.
La CSM mai aveau puţin şi îşi luau gâtul…el spune că totul este în regulă. Preşedintele se bucură de această situaţie, pentru că consecinţele sunt defavorabile actualei majorităţi, chemând iarăşi ONG-uri, neînregistrate, nereprezentative, fără legitimitate.
Preşedintele face o mare greşeală: îşi dezvăluie mult prea devreme planurile. Regret că îşi imaginează că vom înghiţi poveştile pe care le livrează. Mă întreb dacă mai este posibilă o colaborare cu preşedintele, care doreşte destabilizarea Guvernului.
(…) El e cel care patronează acest sistem corupt de putere din România”, a mai spus Tăriceanu.

Vezi si

Salariile bugetarilor se majorează cu 10% de la 1 ianuarie 2023; indemnizaţiile pentru funcţiile de demnitate publică se plafonează

Drepturile salariale ale personalului din sectorul bugetar se majorează cu 10%, de la 1 ianuarie …

One comment

  1. Tari , tu esti un mare escroc , maidanezul lui Dragnea, aduci acuzatii de om tacanit , de fapt esti un fost repetent, un tip mediocru, .te-au parasit 4 neveste de bun ce ai fost. aproape senil , du-te acasa si lasa-ne in pace.