Monday , May 20 2024

Proiect de lege: Nu aveti voie cu mai mult de 2 caini sau 2 pisici in casa

Sava, fost pedelist, migrat la PSD, odată cu venirea USL la putere, a iniţiat un proiect de lege care limitează la 2 pisici sau 2 câini – numărul de animale ce poate fi deţinut de cineva într-un apartament, sau la 4 dacă sunt câini şi pisici.
“Este interzisă creşterea şi întreţinerea animalelor de talie mare şi mijlocie în locuinţele din clădirile-bloc, excepţie fac câinii şi pisicile, dar nu mai multe de 2 capete sau cu aprobarea asociaţiei de proprietari nu mai mult de două capete de fiecare, cu obligaţia de a le asigura condiţiile stabilite de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentară”, se arată în proiectul de lege.
Nici la case nu aveţi voie cu excese. “Numărul de animale domestice de companie avute în creştere şi întreţinere pe o proprietate individuală cu curte nu poate depăşi 3 capete de fiecare, cu acordul a doi vecini ai localităţilor limitrofe numărul acestora nu poate depăşi cinci capete de gospodărie”, susţine legea.

Vezi si

Temperaturi de vară și ploi însemnate cantitativ. Prognoza meteo pe regiuni, până pe 2 iunie

Prognoza publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) arată că regimul termic estimat de …

7 comments

  1. Vrei sa te faci cunoscut?

    Mai aveti mult de debitat PROSTII? Va aflati in treaba,pentru ca nu va duce capul la ceva mai constructiv. Duceti-va inapoi la PDL ca faceti USL-ul de ras, poate au sanse la alegeri.

  2. Dupa cum au scris si cei care au comentat inaintea mea, tampenia asta de proiect de lege incalca dreptul la proprietate prevazut de Constitutie. Oare nenorocitul asta de SAVA a citit macar o singura data Constitutia? Sau, daca a citit-o, a inteles ceva din ea? Nimeni nu se va atinge de animalele mele.

  3. Dl deputat mai bine ar propune un program de dezvoltare industrială sau agricolă. Animalutele pe care le am acum au fost găsite aruncate in santul cu gunoi, nu aveau ochi si le/am crescut cu biberonul. Nu voi renunța niciodată la ele deși sunt peste 5 . Menționez ca stau la curte.

  4. in apartamentul meu tin cate animale vreau punct….nimeni nu imi va lua animaluele din casa..niciodata

  5. Zi sa mori tu, Andrei Sava!! Ai auzit cumva matale oranjutanu de DREPTUL DE PROPRIETATE PREVAZUT LA ART. 44 DIN CONSTITUTIA ROMANIEI PE CARE NU-L POATE INCALCA NIMENI, nici macar un “nimeni” ca tine!!!??? Pare-se ca habar nu ai, nene! ……Deci, scarbele traseiste PDLepriste acceptate in USL incep showul. De deastea au timp si bunadispozitie! Asadar luam “crucea” de la capat acum cu ‘altii” dar despre acelasi vesnic subiect de atractie fanatica a bulimii de romani:Cainii! Asadar in loc de PROGRAMUL NATIONAL DE STERILIZARE IN MASA A CAINILOR SI PISICILOR CA SA TERMINAM DRACULUI O DATA SI PENTRU INTOTDEAUNA CU ELE IN STRAZI, incep “varanii” cu prostiile fara eficienta dar cu audienta MAXIMA la bulimea romaneasca infometata si fututa de grija cainilor DAR PRODUCATOARE DE VOTURI IN DECEMBRIE! Hai, sictir ca va urasc de n-am respiratie cand vorbesc!….Fa-ti alte “griji” mulgatoare de voturi, politrucule ca demult nu imi mai reprezinti interesul meu ca cetatean contribuabil care-ti sustin putoarea de salar si avantajele personale! HUO, ANDREI SAVA MANIPULATORUL!!! Dar nu uita ca la mine si la enorm de mult ca mine nu mai ai acces veci si pururi, esti “spatiu gol” sau “linie” forever!!!

  6. ocupati va de sterilizarea animalelor cu stapan ! faceti o voi cei de la guvern ca pe stapanii animalelor ( in special in zonele rurale ) ii doare n fund , le fata animalele si le arunca puii .Normal ca sunt oameni cu suflet si din dorinta de a le ajuta le ia acasa nu doar din dorinta de a si umple casa si curtea cu animale . judecati cu capu’ nu cu fundu ‘ !

  7. Asta e tampenie!