Friday , April 12 2024

Principesa Margareta, despre decizia Parlamentului: Este foarte, foarte păcat

“Ce s-a întâmplat acum este o joacă. Regele  i-a întors spatele lui Hitler, de două ori”, a spus principele Radu

Principesa Margareta a comentat, luni seară, la Antena 3, decizia Parlamentului de a respinge şedinţa solemnă dedicată Regelui Mihai, afirmând că “este foarte, foarte păcat, s-a ratat o ocazie specială pentru viitorul ţării”.

“E foarte, foarte păcat, s-a ratat o ocazie specială despre viitorul ţării”, a spus Principesa Margareta, răspunzând unei întrebări despre decizia Birourilor Permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor de a respinge solicitarea de organizare a unei şedinţe solemne a Parlamentului pentru a celebra aniversarea a 90 de ani de viaţă a Regelui Mihai.
Ea a precizat că este păcat “pentru naţiune”.
Principesa Margareta a menţionat că simte tristeţe în legătură cu această decizie.
Ea a menţionat, răspunzând unei întrebări, că Regele Mihai a primit cu seninătate acuzaţiile aduse recent de actualul şef al statului. “Ne-a întrebat: «Dar voi sunteţi bine?»”, a adăugat principesa.
La rândul său, principele Radu a declarat că este nevoie de o oglindă care să fie pusă în faţa tuturor, pentru a se vedea “ipocrizia”.
“Dacă în 2011 politicienii nu găsesc încă motivaţia să-l cheme pe rege în Parlament să vorbească, cum vă aşteptaţi ca în 1990 să îl fi pus pe tron?”, a spus principele Radu.
El a ţinut însă să menţioneze că regele este cel mai mare român în viaţa, cel mai iubit om în România. Principele Radu a anunţat că regele va adresa naţiunii un mesaj de ziua sa, pe 25 octombrie.
“Ce s-a întâmplat acum este o joacă. Acest om i-a întors spatele lui Hitler, de două ori”, a spus principele Radu.
Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au respins, luni, solicitarea PNL de organizare a unei şedinţe solemne a Parlamentului pentru a celebra aniversarea a 90 de ani de viaţă a Regelui Mihai, a anunţat preşedintele Camerei, Roberta Anastase.
Roberta Anastase a spus că membrii PDL din Birourile permanente au votat împotriva propunerii liberalilor, având în vedere faptul că în şedinţă solemnă a Parlamentului pot rosti mesaje doar şefi de stat în funcţie.

Vezi si

Trenuri suplimentare vor circula în minivacanța de 1 Mai și Paște, spre Litoral și alte zone turistice

CFR a anunțat, vineri, că suplimentează numărul trenurilor, în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte, …