Thursday , December 7 2023

Premierul Victor Ponta s-a intors la Guvern, dupa o super-coaziera in Caraibe

ponta-DNA

Premierul Victor Ponta a ajuns, luni, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru, si el s-a deplasat si a urcat scarile de la intrarea in Palatul Victoria fara a se mai ajuta de carje, transmite Mediafax.
Premierul Victor Ponta a ajuns, luni dimineata, la Guvern, dupa ce a a avut 12 zile de concediu de odihna. In aceasta perioada, vicepremierul Gabriel Oprea a fost delegat pentru a asigura permanenta postului de prim-ministru la Palatul Victoria.
Seful Executivului a coborat din masina oficiala in jurul orei 11:00 si s-a deplasat – inclusiv a urcat scarile- fara sa mai foloseasca carje, asa cum a procedat pana la plecarea in concediu, dupa operatia la genunchi pe care a efectuat-o la Istanbul, luna trecuta.
Victor Ponta impreuna cu sotia si cei doi copii au petrecut concediul 12 zile la Miami, apoi intr-o croaziera de lux pe al doilea cel mai mare vas din lume – un adevarat oras plutitor. Destinatia: Haiti, Jamaica, Mexic si inapoi in Florida.
 

Vezi si

Oficial: Fostul premier Florin Cîțu, pus sub urmărire penală în dosarul vaccinurilor anti-COVID. 43,3 milioane de doze achiziționate în plus de România

Fostul premier Florin Cîțu a fost pus oficial sub urmărire penală miercuri, 6 decembrie, de …