Saturday , April 27 2024

Caroline Wozniacki și-a anunțat întoarcerea în tenis, după ce a făcut doi copii

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki (33 de ani), fostă număr 1 WTA și câștigătoare a unui Grand Slam chiar înainte de retragere, la Australian Open (după o finală memorabilă cu Halep, care a și ajuns la spital după meci, epuizată), a anunţat că vrea să revină în competiţii.

“Am fost departe de tenis în ultimii trei ani, acum vreau să compensez. Am devenit mamă, am doi copii frumoşi, sunt recunoscătoare pentru asta, dar mai am obiective de îndeplinit”, a spus daneza. “Vreau să le arăt copiilor mei că îţi poţi urmări visele indiferent de vârstă sau de rolul tău. Am decis, ca familie, că este timpul. Abia aştept să revin”, a menţionat Wozniacki pe Twitter.

Într-un articol pentru revista Vogue, Wozniacki, care pe 11 iulie va face 33 de ani, a spus că va începe la un turneu în Canada, în august, înainte de participarea la US Open (28 august – 10 septembrie).

Ea a mai declarat că buna ei prietenă, Serena Williams, o susține în această decizie și a comentat că mai sunt și alte mame în circuit, dând-o exemplu pe Azarenka. Menționăm că și Angelique Kerber se întoarce pe teren în acest an, după ce a născut.

 

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …