Tuesday , December 6 2022

Ponta: Dacă USL ia majoritate, Băsescu o să înghită porci, pisici şi câini

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Arad, răspunzând unei întrebări referitoare la diverse jigniri pe care i le-ar fi adresat preşedintele Traian Băsescu, că, dacă USL va câştiga majoritatea mandatelor la alegeri, “Băsescu o să înghită şi porci şi pisici şi câini”.
Victor Ponta a fost întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD Arad, cum comentează jignirile care îi sunt aduse de Traian Băsescu. “Dacă – aşa cum e din ce în ce mai probabil – USL va avea majoritate absolută, Băsescu o să înghită şi porci şi pisici şi câini şi toate animalele o să le înghită, că la cât a înghiţit dânsul până acum nu mai contează. Restul, că ne jigneşte pe toţi, îi jigneşte pe cei care votează, şi asta nu e decât un lucru foarte bun pentru noi”, a spus premierul.
Ponta participă, la Arad, împreună cu co-preşedinţii USL Crin Antonescu şi Daniel Constantin, dar şi alţi lideri ai Uniunii, la un miting electoral la care sunt prezente câteva mii de persoane.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că este greu pentru un şef al statului să mai numească o dată premier un prim-ministru care a luat parte la suspendarea sa din funcţie şi a susţinut demiterea sa. “Nu ştiu dacă vă daţi seama ce simte un preşedinte când i se cere să mai numească o dată un prim-ministru care a participat cu toată forţa la suspendarea lui din funcţie”, a spus Băsescu, la B1 TV, menţionând că simte “dispreţ”. “Adică un om care crede că un preşedinte este o maşinărie, care nu are suflet, nu are sentimente, nu are nimic, i se cer aspiraţii înalte de bărbat de stat ca să numească în funcţia de prim-ministru pe unul care l-a suspendat o dată…e greu”, a mai explicat Băsescu.
În momentul în care i s-a spus că în politică trebuie să mai înghiţi şi câte o broască râioasă, el a replicat: “Da, dar nu trebuie să înghiţi porci, o broscuţă mai merge, dar un porc e greu de înghiţit”.
realitatea.net

Vezi si

O rachetă a căzut printre copaci, într-o livadă din R. Moldova, la mică distanță de județul Botoșani

Poliția din Republica Moldova a descoperit o rachetă căzută în vecinătatea orașului Briceni, în nordul …

One comment

  1. Frumos, n am ce spune….! Politicieni…. ! ameninta….! sa ne tot temem de tot si de toate…. daca pe seful statului il ameninti cu nerusinare ce sa mai spui… vom ajunge un stat de talibani… de asta vor ei puterea : sa se razbune pe ceilalti care nu s tare diferiti..