Wednesday , December 8 2021

Ministrul Agriculturii, conservatorul Daniel Constantin, are o diploma inventata in CV

Daniel Constantin arată, în CV-ul postat pe site-ul Partidului Conservator, că a studiat în 2003 la Scottish Agricultural College. Ministrul Agriculturii menţionează că a primit o diplomă pentru  „Îmbunătăţirea eficienţei personalului”. Instituţia de învăţământ superior din Scoţia neagă însă că ar fi eliberat vreo diplomă cu acest nume.
Potrivit hotnews.ro, în CV-ul postat pe site-ul Ministerului Agriculturii, Daniel Constantin a ales să nu mai adauge această diplomă.
“Este un curs care s-a făcut în România cu o diplomă eliberată de reprezentanîii colegiului din Scotia. Am diploma la cabinet şi v-o pun la dispoziţie oricând, pe fax, pe email”, a spus Constantin.
Întrebat de ce diploma de la  Scottish Agricultural College apare în CV-ul de pe site-ul Partidului Conservator şi nu mai apare pe CV-ul de pe site-ul ministerului, Daniel Constantin a răspuns că “probabil din eroare, nu din alt motiv”.
Contactati de hotnews.ro, reprezentantii Scottish Agricultural College au declarat ca nu au gasit in baza lor de date nici o referinta ca Daniel Constantin ar fi studiat acolo si caa  primit o diploma.
Aceeaşi publicaţie a descoperit că prima propunere a lui Victor Ponta pentru ministerul Educaţiei, Corina Dumitrescu, nu avea studiile la Stanford cu care se lăuda în CV.

Vezi si

Formularul de localizare a pasagerilor, cerut de UE în toate țările membre. România îl va introduce până pe 20 decembrie

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat miercuri că la nivel european se dorește introducerea formularului …

One comment

  1. Jale mare cu cei care ne conduc. Nu pot sa cred ce josnicie. Ponta a venit cu oameni de tot rahatul sa ne conduca. Vai de mama noastra!