Wednesday , December 7 2022

MILIONAR ROMÂN din Top 300, găsit MORT în toaleta unui avion

comana

Costel Comana, milionar român şi unul dintre cei mai importanţi oamenii de afaceri din lumea transportului feroviar, a fost găsit mort în toaleta unui avion, în Costa Rica. Costel Comana, unul dintre asociaţii companiei Regiotrans, era acuzat de DNA pentru fapte de corupţie, între care dare de mită şi subvenţii pentru compania pe care o controla.
Costel Comana (53 de ani) plecase din Columbia spre Costa Rica. Zborul comercial a decolat de la Bogota la ora locală 8.01 (16.31, ora României) şi a ajuns la San Jose la ora locală 9.05 (18.05, ora României), potrivit România TV. Autorităţile de pe Aeroportul Internaţional Juan Santamaria au confirmat moartea românului.
Potrivit companiei columbiene Avianca, cea care deţine avionul, românul călătorea împreună cu o femeie de 35 de ani, tot româncă. Aceasta le-a spus forţelor de ordine că bărbatul a fost vizibil nervos pe tot parcursul zborului şi că s-a dus de mai multe ori la baie. La un moment dat, femeia a adormit, iar când s-a trezit, cu 5 minute înainte de aterizare, a remarcat că românul nu era pe scaun. S-a dus să îl caute la baie şi când a văzut că nu îi răspunde, a cerut ajutorul însoţitoarelor de bord. Acestea au descuiat uşa şi au găsit trupul neînsufleţit al românului. Poliţia din Costa Rica a demarat o anchetă.
Poliția mai spune că femeia care îl însoțea avea asupra ei 11.000 de euro, care i-au fost confiscați până la explicarea provenienței lor.
„Avianca anunţă cu regret că un pasager român a fost găsit mort la bordul zborului LR 697 operat astăzi (miercuri – n.r.) de către filiala sa LACSA pe ruta Bogota-San Jose”, a anunţat compania columbiană într-un comunicat.
Potrivit autorităţilor străine, milionarul Costel Comana s-a spânzurat cu şireturile de la pantofi, iar în stomacul său au fost găsite droguri.
În timp ce Iorgu Ganea, partenerul de afaceri ai milionarului decedat, fusese arestat pentru 30 de zile în cazul subvențiilor care au îmbogățit compania Regiotrans, transportator privat de călători pe calea ferată, Costel Comana fugise din ţară. Ultima dată fusese localizat în Brazilia.
 
 
 

Vezi si

Cancelarul Austriei anunță din nou că se opune intrării României în Schengen, cu 2 zile înainte de Consiliul JAI

Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a declarat, marți, din nou, că Austria se opune integrării României …

One comment

  1. unul dintre bogatii romaniei s-a “spanzurat” in toaleta unui avion cu sireturile de la pantofi, in stomacul victimei s-au gasit droguri//
    Greu de crezut ca un bogatan se apuca sa-si riste libertatea precara dintr-o tara care nu extradeaza (vezi Spoitoru) se apuca de carausie.
    Intr-o toaleta de avion in care cu greu incapi n-ai loc sa tragi o be…na ca lumea daramite sa te spanzuri.
    Garota a fost arma folosita de assasin (in timp ce asistenta dormea sic) iar drogurile gasite am mari dubii.
    Eu cred ca baietii cu ochi albastrii trimisi dupa el l-au ars sa nu vorbeasca unde se duceau cei 70% din afacerile cu statul si ce sponsoriza. Era nervos in avion ca se simtea urmarit iar lista de pasageri ar putea spune multe .