Friday , February 3 2023

UPDATE: Grindeanu a spus ca demisioneaza daca isi da demisia si Dragnea

Premierul Sorin Grindeanu le-a reprosat miercuri colegilor din PSD “campania agresiva” la care l-au supus, fara precedent in cei 20 de ani de cand e membru al partidului, transmit Agerpres si televiziunile de stiri Digi 24 si Antena 3, citand surse social-democrate.
grindeanu-dragnea


UPDATE: Sorin Grindeanu a plecat de la şedinţa CExN al PSD fără să facă declaraţii, dar a anunţat că va susţine o declaraţie de presă la Palatul Victoria miercuri seară. După plecarea lui Grindeanu conducerea PSD a rămas să delibereze. Grindeanu ar fi spus că este dispus să demisioneze doar dacă i se vor respecta câteva condiţii, una dintre ele fiind aceea de a-şi depune mandatul în momentul în care preşedintele Klaus Iohannis va numi un nou premier de la PSD. O altă condiţie este ca Liviu Dragnea să demisioneze şi el din fruntea PSD. “Nu vreau să cedăm guvernul opoziţiei”, le-ar fi spus Grindeanu colegilor de partid.
Grindeanu ar fi respins in sedinta Comitetului Executiv si concluziile raportului de evaluare realizat de partid, spunand ca din 97 de masuri prevazute in programul de guvernare pentru primele doua trimestre, doar noua nu sunt realizate.
Premierul Sorin Grindeanu le-a spus social-democraţilor reuniţi în şedinţa Comitetului Executiv Naţional că l-au ”trezit” pe preşedintele Klaus Iohannis cu OUG 13, iar acum vor să îi dea Guvernul şi i-a întrebat de ce vor să facă acest lucru, au declarat surse din partid, citate de Digi 24.
”A fost OUG 13 şi nu aţi făcut nimic, eraţi aceiaşi în CEx. L-am trezit pe Klaus Iohannis cu ordonanţa de urgenţă. Acum îi daţi Guvernul. De ce?”, a spus Sorin Grindeanu în şedinţa CExN, au relatat pentru Agerpres si Antena 3 surse din partid.
Reamintim ca Grindeanu i-a anuntat pe liderii PSD ca nu va demisiona.

Vezi si

PNL vrea comasarea alegerilor: 2024 nu poate fi un an total ratat. PSD nu pare a fi de acord

PNL vrea comasarea alegerilor de anul viitor. Sunt mai multe scenarii, care vor fi discutate …