Tuesday , November 30 2021

Fată de 17 ani insarcinata, stropită cu o substanţă inflamabilă şi incendiată de iubit

Un tânăr de 21 de ani din Săcele, judeţul Braşov, este suspectat că, în urma unui conflict cu iubita sa în vârstă de 17 ani, a stropit-o pe aceasta cu o substanţă inflamabilă şi i-a dat foc, victima fiind salvată de rudele sale. Tânăra, care este însărcinată, a fost transportată la spital cu arsuri pe mâini, torace şi pe faţă, iar bărbatul, care fugise după comiterea faptei, a fost prins de anchetatori.
Potrivit Poliţiei Judeţene Braşov, un tânăr de 21 de ani din Săcele a avut, marţi, în jurul orei 11.00, în timp ce se afla la locuinţa sa, un conflict cu iubita sa, alimentat de gelozie.
La un moment dat, el ar fi stropit-o pe tânăra în vârstă de 17 ani cu o substanţă inflamabilă şi i-ar fi dat foc. Rudele fetei au intervenit pentru stingerea focului şi victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri.
Tânăra este însărcinată şi, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, care a trimis la locul incidentului un echipaj SMURD de terapie intensivă cu medic, are arsuri pe mâini, torace şi faţă, ea fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe.
Pe de altă parte, echipa formată dintr-un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi poliţişti de investigaţii criminale l-a prins cu rapiditate pe bărbat, care plecase de acasă imediat după comiterea faptei.
În prezent, el este în custodia poliţiştilor, iar dosarul de cercetare penală pentru tentativă de omor este iniţial instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, dar avand în vedere faptul că victima este minoră el urmează a fi declinat către Parchetul pentru Minori şi Familie.
Verificările sunt în derulare pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs fapta.
digi24.ro

Vezi si

107 decese și 1.096 infectări cu coronavirus raportate luni în România

În ultimele 24 de ore, în România au fost înregistrate 1.096 cazuri de persoane pozitive …