Wednesday , February 28 2024

Evadare spectaculoasa in Italia: Cum a reusit un gangster condamnat pe viata sa scape

evadare

Un mafiot italian, condamnat la inchisoare pe viata, a reusit sa evadeze dintr-o duba a Politiei, dupa un schimb de focuri spectaculos dintre fortele de ordine si alti gangsteri veniti sa il elibereze, in care fratele lui a fost impuscat mortal.
Domenico Cutri, in varsta de 32 de ani, a reusit sa fuga, dupa ce patru barbati mascati au atacat politistii care il escortau pe mafiot dintr-un tribunal din nordul orasului Gallarate, aflat in apropiere de Milano, transmite International Business Times.
Cutri, care avea de executat o pedeaspsa pe viata pentru crima, tocmai se prezentase in fata unui judecator in dupa-amiaza zilei de luni, intr-un dosar diferit fata de cel in care fusese condamnat.
Duba Politiei care ar fi trebuit sa il transporte inapoi in penitenciar a fost blocata de o masina neagra, din care s-au dat jos cei patru mascati, chiar in fata tribunalului. Atacatorii au luat ostatic un trecator nevionovat si l-au amenintat cu pistolul, somand politistii sa il elibereze pe Cutri.
Atunci a inceput un schimb de focuri intre cele doua tabere, doi politisti fiind raniti si transportati la spital. Unul dintre pistolari a fost, de asemenea, ranit si arestat ulterior. Gangsterii s-au folosit chiar si de spray cu piper pentru a scapa de agenti.
Curti a reusit sa evadeza, dar fratele lui a fost impuscat mortal, cadavrul acestuia fiind abandonat in apropierea unui spital. Autoritatile italiene se afla acum in cautarea fugarului.

Vezi si

sectie de votare indicator alegeri Obiectiv

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 15 și 29 septembrie, au decis liderii Coaliției

Liderii Coaliției au decis, marți, data alegerilor prezidențiale. Acestea ar urma să fie organizate pe …