Wednesday , July 24 2024

Descoperire SUSPECTĂ în casa pilotului AVIONULUI DISPĂRUT

pilot

Autoritățile din Malaezia desfășoară investigații în ceea ce-i privește pe cei doi piloți ai avionului dispărut, pe ceilalți 10 membri ai echipajului și pe cei 227 de pasageri.
Autoritățile din Malaezia au desfășurat percheziții la locuința căpitanului Zaharie Ahmad Shah, care este căsătorit și are trei copii, scrie Daily Mail.
Anchetatorii au descoperit în locuința sa un simulator de zbor, iar una dintre piste este că ar fi folosit echipamentul avansat pentru a exersa procedura de a transforma Boeing-ul său 777 într-unul invizibil, închizând toate sistemele de comunicare.
Premierul de la Kuala Lumpur a anunţat că sistemele de transmisie de date au fost dezactivate de cineva de la bordul aeronavei. Autorităţile malaeziene iau în calcul toate variantele, inclusiv pe cea a deturnării. Aeronava Boeing 777 ar fi încercat să se întoarcă la Kuala Lumpur, dar apoi a schimbat direcţia spre nord-vest. Căutările în marea Chinei de Sud se vor opri. Se vor extinde, în schimb, în Oceanul Indian.
Circumstanţele dispariţiei avionului companiei Malaysia Airlines, care avea 239 de persoane la bord, rămân învăluite în mister.
Boeing 777 este unul dintre cele mai sigure avioane de pasageri din lume.
realitatea.net
 
 

Vezi si

Marcel Ciolacu: Vom negocia cu noua Comisie Europeană un acord pe șapte ani pentru reintrarea în ținta de deficit de 3%

România va negocia cu noua Comisie Europeană un acord pe șapte ani pentru reintrarea în …