#COLECTIV. Ioana Pănculescu, victima 61, a murit intr-o clinica din Germania

reportersite
14 decembrie 2015, 10:39

Ioana Pănculescu, o tânără de doar 36 de ani, este victima 61 a incendiului din clubul Colectiv. Ioana a murit, duminică seara, în spitalul din Germania unde fusese transferată.

ioana panculescuIoana Pănculescu a pierdut lupta cu viața la mai bine de o lună de la tragedia din Colectiv. Prietenii ei au anunţat, duminică seara, pe Facebook, vestea tragică.

„Din păcate, lupta Ioanei nu a avut finalul la care am sperat … Dumnezeu să te odihnească în pace, Gogoşica noastră dragă!”

„Ioana Raluca Pănculescu a plecat în lumea de dincolo! Mulțumesc pentru amintirile din lumea de aici, Ioana Raluca!”

„Mergi spre lumină,dragă Ioana! Suflet pur și luminos! Odihnă veșnică!”

„Persoana care a decedat azi in jurul orei 8 se numea Ioana Raluca Panculescu .avea 36 de ani si era singura. Cu durere in suflet va anunt ca a murit singura acolo nu a avut pe nimeni linga ea ca apartinator.”

Ioana era de meserie psiholog şi avea o poveste tragică. Era orfana de ambii parinti, mama ei murind la 36 de ani, exact vârsta pe care o avea şi ea.

În momentul tragicului eveniment, Ioana se afla în club cu prietenii. Împreună veniseră să fie prezenți la lansarea albulmuui „Mantras of War” al trupei Goodbye to Gravity, formația ei preferată.

După tragedie, Ioana Panculescu a fost internata la Spitalul Bagdasar Arseni, in stare foarte gravă, insa a fost transportata la o clinica in Germania. Alături de ea pe toată perioada spitalizării au stat verii ei care au sperat într-o minune. Medicii au fost însă rezervați încă de la început. Ioana suferise arsuri grave.