Wednesday , April 7 2021

CEx PSD a validat toate candidaturile. Dragnea: Nu am vazut nemultumiti

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit, vineri, pentru a stabili cine poate candida la functiile din partid scoase “la concurs” de Liviu Dragnea la congresul de sambata. Liderul PSD sta insa linistit, pentru ca functia de presedinte al partidului nu este pusa in discutie de aceasta data.
dragnea

In schimb, Nicolae Banicioiu se va lupta pentru postul de presedinte executiv cu Ecaterina Andronescu si Viorica Dancila, premierul avand sprijinul asumat public de Liviu Dragnea, dar si de organizatia PSD Bucuresti.
Pentru functia de secretar general si-au depus candidatura Marian Neascu si Codrin Stefanescu, ultimul neavand insa sustinere in partid, iar cele 16 titluri de vicepresedinti sunt disputate de nume mai mult sau mai putin cunoscute in spatiul public.
La finalul sedintei, Liviu Dragnea a anuntat ca au fost acceptate toate candidaturile, chiar si cele incomplet formalizate, urmand ca functiile sa fie ocupate de cei care obtin mai multe voturi la congresul de maine.
De asemenea, Niculae Badalau, care a intrat in dizgratie dupa ce a trimis conducerii o scrisoare critica la finalul guvernarii Tudose, va primi functia de presedinte al Consiliului National, la propunerea lui Liviu Dragnea, dupa cum a anuntat chiar liderul PSD.

Vezi si

Cutremur la vămile din Ucraina după ce Consiliul de Securitate a publicat lista primilor zece contrabandiști

Peste 100 de angajați ai Serviciului Vamal de Stat din Ucraina au fost concediați din …