Thursday , December 1 2022

Alertă în SUA. Bombe artizanale au fost trimise către Casa Albă, foștii președinți Barack Obama și Bill Clinton, George Soros și sediul CNN

Mai multe pachete conținând bombe artizanale au fost trimise azi prin poștă către Casa Albă, foștii președinți Barack Obama și Bill Clinton și sediul CNN / Time Warner din New York, transmite CNBC. Pachetele au fost interceptate de Secret Service, destinatarii sunt în afara oricărui pericol.
Barack Obama și Hillary Clinton au primit, azi, prin poștă, dispozitive explozibile similare cu cel găsit luni lângă locuința miliardarului George Soros, au declarat pentru The New York Times surse din poliție.
Un dispozitiv explozibil a fost găsit lângă locuința din New York a lui Hillary și Bill Clinton, informează The Wasingthon Post.
Potrivit New York Times, un tehnician care se ocupă de verificarea corespondenței lui Hillary și Bill Clinton a fost cel care a găsit dispozitivul explozibil. Acesta este similar cu cel care a fost găsit, luni dimineața lângă casa miliardarului George Soros, care se află tot într-o suburbie din nordul New York-ului.
Un dispozitiv explozibil a fost găsit luni și într-o cutie poştală a casei din New York a miliardarului american de origine ungară George Soros, care a devenit o ţintă a criticilor militanţilor de dreapta în Statele Unite şi în Europa de Est, potrivit ediţiei de luni a publicaţiei The New York Times, care a citat surse ale poliţiei.
Autorităţile au răspuns apelului efectuat în jurul orei 15.45 de la domiciliu din Katonah, New York, în legătură cu găsirea unui pachet suspect, notează publicaţia citată.
„Un angajat al reşedinţei a deschis pachetul şi a descoperit ceea ce părea a fi un dispozitiv explozibil”, a menţionat poliţia pentru The New York Times.
Angajatul a dus pachetul într-o zonă împădurită şi a sunat poliţia.
O echipă de genişti a sosit şi a detonat dispozitivul, a declarat un oficialul de poliţie.
George Soros nu se afla la domiciliu în momentul găsirii pachetului suspect, precizează publicaţia citată.
digi24.ro

Vezi si

Salariile bugetarilor se majorează cu 10% de la 1 ianuarie 2023; indemnizaţiile pentru funcţiile de demnitate publică se plafonează

Drepturile salariale ale personalului din sectorul bugetar se majorează cu 10%, de la 1 ianuarie …