Saturday , April 27 2024

Vezi ce secret de familie ascunde Mirel Radoi!

Mihai Nicusor Radoi, fratele mai mic cu doi ani al lui Mirel Radoi (32 de ani), fostul capitan al Stelei, a fost acuzat intr-un proces de trafic cu tigari Fast, aduse de peste granita. In trecut, Mihai Nicusor Radoi a facut inchisoare in Germania, Spania si Italia, pentru furt de haine.

Mirel Radoi are mari probleme cu fratele sau. La 27 aprilie 2012, Tribunalul din Drobeta Turnu-Severin, orasul natal al fratilor Radoi, l-a condamnat pe Mihai Nicusor, alaturi de doi prieteni de-ai sai, la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic cu tigari. In sentinta, Tribunalul a dispus si “confiscarea cantitatii de 849 pachete de tigari marca Fast, ridicate de catre organele de urmarire penala de la inculpati”. Pe 3 mai 2012, fratele lui Mirel Radoi si prietenii sau au facut recurs, judecat la Curtea de Apel Craiova. Peste o jumatate de an, la 9 noiembrie 2012, recursul celor trei a fost admis, acestia scapand doar cu amenda adminstrativa si despagubiri civile, in valoare de cateva mii de lei, anunta WOWbiz.ro.

In trecut, Mihai Nicusor Radoi a avut si mai mari probleme cu legea. Presa locala, citata in 2009 de presa centrala, a scris ca fratele lui Mirel Radoi a facut inchisoare in trei tari, pentru furt de haine. In 2003, Mihai Nicusor a fost prins la furat in Spania, unde a stat cateva luni in arest, recidivand apoi la inceputul lui 2007, in Germania, unde a fost retinut tot pentru furt de haine. Cu mari eforturi si bani grei platiti pe avocati, Mirel a reusit sa-l scoata din inchisoare si sa-l aduca in tara. Fotbalistul, care acum joaca la Al-Ain, in Emiratele Arabe Unite, pentru un salariu de 2,5 milioane de euro pe an, l-ar fi ajutat cu 50.000 de euro pe fratele-problema, in speranta ca acesta se va linisti. Nu s-a intamplat asa, pentru ca Mihai Nicusor a fost prins la furat in Italia, in decembrie 2008, stand si acolo o vreme la racoare. Dupa ce a iesit, si-a mutat atentia de la furtul de haine spre contrabanda cu tigari sarbesti.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …