Thursday , May 9 2024

UEFA: Steaua-Shalke nu se amana, ci se joaca pe 15 septembrie, la Cluj

Chiar dacă Gigi Becali a dat asigurări că meciul Stelei cu Schalke va fi amânat şi se va juca pe Naţional Arena pe 21 septembrie, se pare că UEFA a decis să nu amâne acest meci. Surse oficiale susţin că se va juca pe 15 septembrie, la Cluj.

Forul european nu a dorit să schimbe data de disputare a meciului cu Schalke 04, roş-albaştrii urmând să evolueze la Cluj, pe 15 septembrie, de la ora 22:05.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a confirmat că cei de la UEFA au mutat meciul la Cluj şi spune că este convins că o persoană importantă din România a vorbit cu ei de au luat această decizie.

O comisie UEFA a inspectat, joi, gazonul distrus după meciul România-Franţa şi făcut un raport pe care l-a înaintat conducerii forului european, iar aceasta va decide ce se va întâmpla cu partida Steaua – Schalke 04. În aceeaşi zi, FRF a informat că gazonul de pe Arena Naţională va fi înlocuit în totalitate, lucrările urmând a fi efectuate în maxim două săptămâni de către o altă firmă decât cea care l-a montat iniţial.

Gigi Becali a susţinut, joi seară, că a primit acceptul UEFA pentru amânarea cu şase zile a meciului cu Schalke 04, după ce toţi factorii implicaţi şi-ar fi dat acordul.

Astfel primul meci al unei echipe de club pe Naţional Arena va fi pe 27 septembrie, când Oţelul va întâlni Benfica Lisabona, în grupele Ligii Campionilor, în cazul în care gazonul va fi gata.

Rapid va disputa primul meci oficial pe Naţional Arena pe 29 septembrie, împotriva lui PSV Eindhoven.

Vezi si

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere în play-off-ul Ligii a III-a

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere de la startul play-off-ului Ligii a III-a, după ce …