Friday , April 26 2024

Steaua pierde pentru prima data puncte pe teren propriu in acest sezon: 2-2 cu Petrolul

steaua-petrolul
sursa foto: gsp.ro

Steaua a remizat, luni seară, pentru a 450-a oară în Liga I, în partida cu Petrolul Ploieşti (2-2), scorul de egalitate reprezentând totodată şi primele puncte pierdute de formaţia “roş-albastră” pe teren propriu în actualul sezon, conform Comisiei de Statistică şi Istorie a FRF.

La meciul Astra Giurgiu – Ceahlăul Piatra Neamţ (4-2), gazdele au înscris al 350-lea gol în Liga I (prin Fatai), iar oaspeţii l-au primit pe al 750-lea (de la Bukari). Totodată, la acest meci, pe banca giurgiuvenilor a debutat Daniel Isăilă, ceea ce a coincis cu a 50-a sa partidă ca principal în primul eşalon.

Gaz Metan Mediaş, care a obţinut prima sa victorie din istorie pe terenul formaţiei Universitatea Cluj, a primit al 400-lea gol pe prima scenă (Tony).

La a opta încercare, Pandurii Târgu Jiu a izbutit prima sa victorie pe teren prorpiu în faţa echipei Dinamo, scor 2-0.

Gloria Bistriţa şi-a egalat în partida cu CFR Cluj cea mai drastică înfrângere de pe teren propriu, tot un 0-5 a suferit şi la 28 mai 2005, în faţa echipei Sportul Studenţesc. Coincidenţa face ca şi pentru CFR Cluj să fi fost tot un record egalat, cel referitor la victoria la cea mai mare diferenţă obţinută în deplasare, după un 5-0 obţinut pe terenul lui CS Mioveni, la 15 mai 2012.

Cu prilejul acestei runde a mai fost demis un antrenor principal, Liviu Ciobotariu de la CSMS Iaşi, locul său fiind luat de Sorin Cârţu.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …