Saturday , May 18 2024

Sporting a pierdut amicalul de la Pascani

Echipa antrenat\ de Claudiu Sevaciuc a cedat ieri, `n fa]a p\[c\nenilor, cu scorul de 0-2, `ntr-un meci de preg\tire disputat pe terenul grup\rii din valea Siretului n cel de-al doilea gol al gazdelor a fost marcat de fostul mijloca[ al Sportingului, {tefan Liutec

Sporting a suferit a doua `nfr=ngere consecutiv\ `n amicale, dup\ ce a fost `nvins\ ieri, cu scorul de 0-2, pe terenul forma]iei CSM Pa[cani.
Reduta a[ezat\ `n teren de Claudiu Sevaciuc a rezistat `n fa]a gazdelor p=n\ spre finalul primei reprize, c=nd C\lugaru a deschis scorul `n urma unei lovituri libere. Forma]ia p\[c\nean\ [i-a dublat avantajul cu cinci minute `nainte de fluierul final, c=nd fostul mijloca[ al “alb-verzilor”, {tefan Liutec, a `nscris la cap\tul unui contraatac.
Sporting a `nceput meciul `n urm\toarea formul\: Butnariu – Azaharioaiei, Ferariu, Andronic, Pantea – C\inari, Filip, Apetri, Strugariu, Arot\ri]ei – Guri]\. Antrenor: Claudiu Sevaciuc. Pe parcurs au mai jucat: B=gu, Nechitoaia, G=sc\, Vitu, Kuruc [i Buziuc.
“A fost un joc de angajament, desf\[urat pe un teren cu ghea]a care nu ne-a permis s\ avem o posesie prea bun\ a mingii. ~n aceste condi]ii, nu au fost mari realizari individuale. Ne-am mai corectat `ns\ problemele din ap\rare, acolo unde sunt mul]umit de evolu]ia lui Ferariu. A jucat bini[or, ]in=nd cont c\ este `n urm\ cu preg\tirea”, a declarat antrenorul Claudiu Sevaciuc, dup\ 0-2 cu CSM Pa[cani.
P=n\ la startul returului, `n data de 9 martie, Guri]\ si compania mai au programate dou\ amicale `n compania forma]iilor Rapid Suceava (29 februarie) [i FCM Dorohoi (2 martie), ambele fiind `ns\ puse sub semnul `ntreb\rii din cauza terenurilor de joc. Echipa preg\tit\ de Claudiu Sevaciuc a disputat p=n\ acum cinci meciuri de verificare `n care a `nregistrat urm\toarele rezultate: 1-1 [i 1-4 cu Cetatea T=rgu Neam], 2-2 cu Rapid Suceava, 4-1 cu juniorii de la LPS Suceava [i 0-2 cu CSM Pa[cani. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Şomuz Fălticeni deschide penultima etapă din play-out

In ultima deplasare din acest sezon al Ligii a III-a, echipa antrenată de Daniel Stoica …