Saturday , April 27 2024

Sorana Cîrstea, oprită de Petra Kvitova în semifinale la Miami, după ce a condus cu 5-2 în primul set

Sorana Cîrstea, locul 74 WTA, a fost eliminată, vineri, de jucătoarea cehă Petra Kvitova, locul 12 WTA (deținătoare a două trofee la Wimbledon), în semifinalele turneului de categorie WTA 1000 de la Miami. Cîrstea va urca luni pe locul 41 WTA.

Kvitova s-a impus cu scorul de 7-5, 6-4. Meciul a fost echilibrat prima jumătate de oră. La 3-2 pentru Cîrstea, românca a făcut break şi s-a distanţat pe tabelă: 4-2. Ea şi-a păstrat apoi avantajul până la 5-3, când şi Kvitova a reuşit un break şi scorul a devenit 5-4. Sorana Cîrstea a avut atunci două mingi de set. Sportiva din Cehia a răsturnat situaţia şi a câştigat în forţă şi următoarele două game-uri.

Petra Kvitova s-a impus cu 6-4 în setul al doilea. În finală, Kvitova o va întâlni pe sportiva din Kazahstan Elena Rîbakina, locul 7 WTA. Partida va avea loc sâmbătă seară, la ora 22.00.

Săptămâna Soranei la Miami rămâne poate cea mai bună a carierei ei, legată de cea de dinainte, de la indian Wells, turneu unde a ajuns în sferturi, pentru victoriile cu Muchova, Vondrousova, Garcia și Sabalenka.

 

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …

One comment

  1. nu e de valoarea lui Halep.