Saturday , April 27 2024

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Stuttgart. 3-6, 6-1, 6-3 cu Muguruza

halep

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Stuttgart dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza, scor 3-6, 6-1, 6-3, la capatul unui meci superb ce a durat aproape doua ore.

Sportiva noastra a avut in fata o adversara pe care nu o invinsese niciodata si care are un joc excelent pe zgura, dovada stand si victoria obtinuta anul trecut la Roland Garros in fata Serenei Williams.

Cu doua victorii la activ deja in fata Simonei, Garbine a profitat de plusul de incredere si de faptul ca era mai acomodata cu suprafata de joc si a dominat astfel categoric primul set.

Garbine a fructificat cele doua mingi de break pe care le-a avut si a avut un serviciu unu aproape perfect, cu doar patru puncte cedate in primul set.

Dupa un 3-6 categoric, Simona a aratat insa din nou lectia cu care ne-a obisnuit in acest sezon: sa nu cedezi niciodata. A urmat astfel o revenire fantastica in setul secund, cu o Simona lipsita de greseala.

Cu trei break-uri consecutive, Simona a castigat setul cu 6-1 si l-a trimis in decisiv, fortand-o pe Garbine Muguruza sa solicite o pauza pentru a primi sfaturi din partea antrenorului sau.

Iberica a inceput extrem de agresiva decisivul, a reusit break in chiar primul game, dar Simona a revenit apoi din nou superb si a pus stapanire pe joc.

A urmat trei game-uri consecutive din partea Simonei, Muguruza a incercat o noua replica si a egalat la trei, numai ca sportiva noastra si-a continuat marsul triumfant si a luat decisivul cu 6-3.

Simona Halep isi va afla adversara din sferturile de finala joi, intre Sara Errani si Zarina Diyas.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …