Sunday , April 28 2024

Simona Halep o invinge pe Irina Begu si merge in semifinale la Madrid

Simona Halep a invins-o pe Irina Begu si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, dotat cu premii in valoare de 4.7 milioane de dolari.

halep-begu

Jucatoarea in varsta de 24 de ani s-a impus cu 6-3, 0-6, 6-1, la capatul unui meci plin de rasturnari de situatie.

Simona a avut un start mult mai bun de meci, reusind sa inceapa cu un break. Momentul psihologic s-a produs in game-ul cu numarul sase, cand Irina a ratat trei mingi de break, iar Simona s-a distantat la 4-2.

Pana la finalul primului set, Simona nu a avut nicio problema si a incheiat en-fanfare, cu un break pentru un 6-3 fara emotii.

Un joc solid facut de Simona, cu lovituri precise si unghiuri bine gasite, astfel ca nimic nu anunta desfasurarea ulterioara a jocului.

Simona s-a enervat din senin pe echipa sa, acuzandu-si colaboratorii ca nu o aplauda suficient de tare, iar de aici totul s-a rupt.

Setul secund a fost astfel la discretia Irinei Begu, care a castigat cu 6-0. Simona si-a pierdut complet concentrarea, a avut un procentaj de doar 29% pe primul serviciu, in timp ce Irina a comis o singura greseala nefortata in setul secund.

Decisivul ne-a adus insa o noua transformare a jocului. Simona a uitat complet ‘covrigul’ pe care l-a incasat de la Irina si a avut un plus de agresivitate ce s-a dovedit a fi vital pentru calificarea in faza urmatoare.

In semifinale, Simona o va intalni pe castigatoarea partidei dintre Patricia Tig si Sam Stosur, ce va incepe la ora 22:30.

Pentru calificarea in semifinale, Simona va primi un cec in valoare de 259.433 de dolari.

De partea cealalta, Irina va ramane cu 131.196 de dolari.

ziare.com

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …

One comment

  1. Oare sa fie acest turneu de la Madrid, momentul revenirii Simonei Halep ?