Monday , April 29 2024

Simona Halep, cotata cu a patra sansa de a castiga la Wimbledon

Tennis Rosmalen Toshelf Open

Deşi ocupă locul 3 WTA, SIMONA HALEP este cotată cu a patra şansă la câştigarea trofeului la WIMBLEDON 2014, după Serena Williams, Maria Sharapova şi Petra Kvitova, dar la egalitate cu Na Li şi în faţa Viktoriei Azarenka.

SIMONA HALEP are şanse mai mici să prindă finala. Daca numarul 3 mondial si cap de serie numarul 3 la Wimbledon este cotata de organizatori cu a patra sansa reala la trofeu, paradoxal, la casele de pariuri este a saptea favorită pentru a juca ultimul act la WIMBLEDON 2014.

La WIMBLEDON 2014, SIMONA HALEP se află pe aceeaşi parte de tablou cu Serena Williams şi Maria Sharapova, astfel că bookmakerii i-au acordat a şaptea şansă de a fi una dintre finaliste, scrie ProSport. SIMONA HALEP poate juca împotriva uneia dintre cele două în semifinale, astfel că va trebuie să câţtige fie în faţa Serenei Williams, fie în faţa Mariei Sharapova, pentru a ajunge în finala de la WIMBLEDON 2014.

SIMONA HALEP poate ataca 2 WTA la WIMBLEDON 2014. Na Li, chinezoiaca de pe locul 2, porneşte cu un avantaj de 825 de puncte. SIMONA HALEP o poate devansa dacă ajunge finală, iar Na Li nu trece de sferturile de finală. SIMONA HALEP poate pierde locul 3, în cazul unei eliminări premature şi dacă una dintre Agnieszka Radwanska, Maria Sharapova şi petra Kvitova câştigă la WIMBLEDON 2014.

Dintre cele 128 de jucătoare calificate pe tabloul principal la WIMBLEDON 2014 doar patru au în palmares şi trofee obţinute în istoria turneului de simplu: Venus Williams, Serena Williams, Maria ŞSharapova şi Petra Kvitova. SIMONA HALEP.

 

 

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …