Friday , April 26 2024

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala Turneului Campioanelor: 6-3, 6-0

halep-serena

Simona Halep a pierdut finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce-a fost invinsa duminica dupa-amiaza de Serena Williams in doua seturi, scor 3-6, 0-6.

Primul set a inceput foarte bine pentru Halep, care a facut break dupa doar primele doua game-uri, la 1-1. Din pacate, dupa 2-1, Simona a pierdut mult din ritm, permitandu-i Serenei sa se distanteze la 4-2, cu un break avans.

Sportiva din Romania a avut un moment de revenire, a facut break si 3-4, servind apoi pentru a egala la 4 pe tabela. A avut chiar minge de 4-4, la 40-30 pe propriul serviciu, dar Serena a revenit din nou, facand apoi inca un break si inchizand setul cu 6-3.

A fost poate un moment de rascruce, un moment psihologic important, pentru ca de atunci, Simona s-a pierdut total si nu a mai reusit mare lucru pe teren.

Setul secund aproape ca nu a avut istoric, exact asa cum s-a intamplat in primul set al intalnirii de acum cateva zile dintre Serena si Simona. Si scorul a fost exact la fel, 6-0 (dar pentru Serena acum), dupa un joc categoric superior realizat de Serena, in fata sportivei noastre.

Partida a durat o ora si 11 minute.

Este al treilea trofeu consecutiv pentru Serena Williams la Turneul Campioanelor, ultimele doua finale fiind castigate cu Na Li si Maria Sharapova.

Simona Halep pierde asadar prima finala deTurneul Campioanelor la care participa, in chiar prima editie la care s-a calificat.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …