Friday , April 26 2024

Sharapova, pe urmele Simonei Halep: S-a accidentat si se retrage de la mai multe turnee

Maria Sharapova o ia pe urmele Simonei Halep, rusoaica anuntand ca se retrage de la turneele programate in urmatoarea luna.

sharapova

“Masha” a declarat dupa infrangerea suferita in sferturile de finala de la Australian Open in fata Serenei Williams ca va lua o pauza deoarece este inca deranjata de accidentarea la antebrat.

Ea ar urma sa revina in competitii la inceputul lunii martie, in acelasi timp cu Simona Halep.

“O sa am grija de antebratul meu mai intai. Cred ca este foarte important sa fac asta. Voi merge la Moscova pentru meciul de Fed Cup si voi face parte din echipa, insa nu cred ca voi juca. Dupa aceea nu stiu ce se va intampla.

Cred ca va fi o perioada foarte buna pentru a ma pregati pentru un an lung. Nu ma vad jucand inainte de Indian Wells”, a spus Sharapova la conferinta de presa.

Simona Halep a anuntat recent ca are probleme medicale si ca trebuie sa se opereze la nas, ea urmand a lua o pauza de cel putin o luna.

Ca si Sharapova, romanca intentioneaza sa revina in activitatea competitionala la Indian Wells, acolo unde este campioana in exercitiu.

Turneul din California este programat in perioada 7 – 20 martie, meciurile Simonei urmand a fi transmise in direct pe site-ul Ziare.com.

Cele doua sportive nu vor participa astfel la turneele Premier din Doha si Dubai.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …