Friday , April 26 2024

Reactia Porsche in scandalul dintre Simona Halep si Ilie Nastase

halep-porsche

Simona Halep a fost acuzata voalat de Ilie Nastase ca a refuzat participarea la meciul de Fed Cup dintre Romania si Canada intrucat s-a gandit la masina Porsche pe care a primit-o anul trecut.

Reprezentantii companiei au negat insa ca Simona Halep este obligata contractual sa participe la turneul de la Stuttgart.

“Porsche Inter Auto Romania nu are nici o legatura contractuala cu Simona Halep”, au declarat reprezentantii companiei pentru Ziare.com.

Intrebati daca masina Porsche primita anul trecut cadou reprezinta un bonus pentru a o convinge pe sportiva sa participe la turneul de la Stuttgart, reprezentantii companiei nu au dorit sa comenteze.

Simona Halep si-a luat o scurta vacanta dupa ce in luna martie a castigat turneul de la Indian Wells, iar apoi a ajuns in semifinale la Miami, unde a fost invinsa de Serena Williams.

Urmatorul turneu la care sportiva noastra va participa este cel de la Stuttgart, pe zgura, in Germania, incepand cu 20 aprilie.

Din cauza acestui turneu, Simona Halep a anuntat ca nu va reprezenta Romania in intalnirea din Fed Cup cu Canada, programata incepand cu 18 aprilie.

Confruntarea se va disputa in Canada, pe hard, iar Simona a explicat ca o trecere brusca i-ar afecta programul.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …