Saturday , May 18 2024

Rapidul a remizat alb `n amicalul cu FCM Bacau

Cele dou\ forma]ii au `ncheiat la egalitate, scor 0-0, `ntr-un meci de verificare desf\[urat s=mb\t\, pe terenul sintetic din Piatra Neam]

Rapid Suceava a bifat un nou rezultat pozitiv `n meciurile amicale, dup\ ce a remizat s=mb\t\, scor 0-0, `n compania divizionarei secunde FCM Bac\u, `ntr-un joc de verificare disputat pe terenul sintetic din cadrul complexului “Ceahl\ul” din Piatra Neam].
Gruparea “ceferist\” a `nceput partida `n formula: Preda – Bosancu, Ailenei, Ghiviziu, Cornea – Florea, Tincu, St\nescu, Semeghin – Marinkovic, I. Pl\mad\. Pe parcursul jocului au mai intrat: Pascal, Romaniuc, Sp\tar, Ionesi, Golofca, {uleru [i Moldovan.
FCM Bac\u a jucat `n urm\toarea alc\tuire: Stamatin – Mih\l\chioae, Lozneanu, Bursuc, Eudean – Apostu, Ursu, Dobo[ – Hurdubei, Boghian, Curiliuc. Pe parcursul `nt=lnirii au mai intrat: Petrache, Luncanu, Lipovanu, Taban, Huiban [i Pavel.
“A fost un joc bun f\cut de noi, un meci foarte echilibrat, cu ocazii de poart\ de o parte [i de alta. Nu a fost nicio diferen]a `ntre noi [i b\c\uani“, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu, la finalul jocului.
La r=ndul s\u, tehnicianul grup\rii b\c\uane, Ghi]a Poenaru, s-a declarat pl\cut surprins de replica oferit\ de rapidi[ti. ”A fost o partid\ cu un ritm de joc foarte bun, în care am întâlnit o echip\ care pe mine m-a surprins pl\cut, iar de aici a rezultat un meci extrem de disputat, cu foarte multe faze de poart\. Noi am avut ini]iativa [i am ratat câteva mari ocazii, de altfel am [i înscris un gol anulat pe bun\ dreptate din cauza unei pozi]ii de ofsaid”, a precizat Poenaru.
~n penultimul test al iernii, Rapid ar putea evolua miercuri `n compania concitadinilor de la Sporting, meciul fiind deocamdat\ pus sub semnul `ntreb\rii din cauza st\rii terenurilor de joc din Suceava.
P=n\ la startul returului Ligii a III-a, programat pe 9 martie, “ceferi[tii” mai au programat, pe data de 2 martie, un joc de verificare `n compania celor de la Cetatea T=rgu Neam]. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Şomuz Fălticeni deschide penultima etapă din play-out

In ultima deplasare din acest sezon al Ligii a III-a, echipa antrenată de Daniel Stoica …