Friday , April 26 2024

Radoi a sarit la bataie la Zenga, in Emirate

Fostul căpitan stelist a avut un conflict cu omul care l-a antrenat în Ghencea după meciul pierdut de actuala sa echipă, Al Ain, în faţa celei pregătite de italian, Al Nasr Dubai, în campionatul din Emiratele Arabe Unite.

Derby-ul dintre antrenorii care au marcat istoria recentă a Stelei, Cosmin Olăroiu (Al Ain) şi Walter Zenga (Al Nasr), s-a terminat cu scandal. Liderul neînvins al campionatului, Al Ain, echipa pregătită de Olăroiu şi la care vedetă este Rădoi, a pierdut în deplasarea de la Dubai, scor 0-2.

Conform Cancan, imediat după joc, Rădoi şi-ar fi pierdut cumpătul şi a sărit să-l bată pe italianul care i-a fost antrenor în 2004 la Steaua. Spiritele s-au calmat cu greu, cei doi fiind despărţiţi de intervenţiile energice ale celorlaţi fotbalişti şi oficiali.

Conflictul a fost confirmat şi de soţia lui Zenga, Raluca, pe pagina sa de Facebook.

“SUPER VICTORIE: in seara aceasta, in primul meci din returul de campionat, echipa Al NASR antrenata de WALTER ZENGA a batut cu 2 la 0 echipa lui Olaroiu si Radoi, Al Ain. Mister Zenga… nu doar “sotul perfect”… ci si BEST COACH… Miglior Allenatore! Al Nasr Pride of Dubai! AL NASR-Al Ain 2-0! O victorie importanta se cere sarbatorita! Un meci in care s-au incins spiritele… Noroc ca nu s-a lasat cu contractii”, a scris Raluca Zenga.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …