Thursday , December 7 2023

Piturca a provocat un scandal urias in Arabia Saudita

piturca

Victor Piturca a reusit sa provoace un prim scandal in Arabia Saudita prin comportamentul sau si regulile stricte pe care le-a impus la Al-Ittihad, echipa pe care a preluat-o in urma cu cateva saptamani.

Decizia lui Piturca de a-l amenda pe capitanul lui Al-Ittihad, Mohammed Noor, a starnit o adevarata furtuna in Arabia Saudita. Piturca il amendase cu 1000 de euro pentru ca a intarziat la un antrenament, insa la ultima sedinta de pregatire a avut o surpriza.

Astfel, in semn de protest fata de decizia lui Piturca, Noor nu a mai venit deloc la ultimul antrenament.

In schimb, Piturca s-a trezit pe cap cu doi seici care i-au cerut explicatii pentru modul in care s-a purtat cu capitanul echipei.

Piturca nu s-a aratat insa intimidat de atitudinea arabilor si a anuntat ca nu va renunta la regulile pe care le-a impus.

“Este un mesaj de disciplina pe care vreau sa-l transmit echipei”, a declarat Piturca pentru presa araba.

Totusi, jurnalistii arabi sustin ca totul s-ar putea intoarce impotriva lui Piturca, iar fostul selectioner ar putea fi demis in cazul in care nu va avea o relatie normala cu jucatorii.

Piturca nu este insa deloc pe placul jucatorilor lui Al-Ittihad, mai ales dupa ce recent a introdus o noua regula: cantonamente inaintea meciurilor.

Fostul selectioner si-a reziliat, pe 16 octombrie, contractul cu echipa nationala, potrivit unui anunt facut de Federatia Romana de Fotbal.

Ulterior, Piturca a semnat un contract valabil pe doua sezoane cu gruparea Al-Ittihad.

In Arabia Saudita, Piturca are un salariu de 4,5 milioane de dolari in doi ani.

ziare.com

Vezi si

CSU Suceava are trei handbaliști convocați în lotul lărgit al României pentru Campionatul European

Este vorba de portarul Darius Makaria (foto), extrema stânga Vencel Csog și centrul Balazs Botond …