Saturday , April 27 2024

O pleaşcă mare cât casa salvează Rapidul de la retrogradare

Amical. Rapid - Sporting

FRF a anunţat aseară că Sportul Studenţesc nu mai este programt să joace meciul de astăzi cu Rapid Suceava pentru că are datorii şi nu a plătit indemnizaţiile arbitrilor u meciul era programat astăzi, de la orele 18.00, pe stadionul Dinamo şi conta pentru penultima etapă a Ligii a II-a u în aceste condiţii, Rapidul, teoretic, a câştigat meciul cu 3-0 şi se poate considera salvat de la retrogradare u “Dacă băieţii noştri sunt concentrati şi îşi fac jocul obişnuit nu putem scăpa victoria. Nu concepem altceva. Dacă nu câştigăm ne întoarcem pe jos la Suceava”, declara antrenorul “ceferiştilor”, Bogdan Tudoreanu, înainte de a afla decizia FRF

Rapid Suceava poate spune că a scăpat de retrogradare. Aseară Federaţia Română de Fotbal a anunţat că meciul cu Sportul Studenţesc, adversara pe care sucevenii trebuiau obligatoriu s-o învingă astăzi, nu este programată pentru acest meci, echipa bucureşteană fiind astfel pedepsită pentru că nu şi-a plătit datoriile şi indemnizaţiile către arbitri.
Rapid Suceava îşi juca viitorul pe scena matineului în meciul programat astăzi cu Sportul Studenţesc, pe stadionul Dinamo, în cadrul penultimei etape din Liga a II-a. Aflată pe penultimul loc în clasament, gruparea “ceferistă” trebuia neapărat să învingă în Capitală pentru a păstra şanse de salvare de la retrogradare. De partea cealaltă, dintr-o candidată la promovare la finalul turului, Sportul se îndreaptă acum cu paşi mari spre Liga a III-a. Cu o echipă formată din juniori, adversara de astăzi a Rapidului a pierdut toate meciurile susţinute în sezonul de primăvară. Mai mult, gruparea din Regie a încasat 38 de goluri în cele 9 partide disputate şi a marcat doar de două ori. “Ceferiştii” au ajuns încă de marţi în Bucureşti şi nu concep să se întoarcă acasă fără cele trei puncte.
“Trebuie sa fim concentraţi 100%, să luăm jocul în serios, pentru a nu ne trezi cu surprize. Întâlnim o echipă formată din copii şi ne dorim să începem bine partida. Dacă băieţii noştri sunt concentrati şi îşi fac jocul obişnuit nu putem scăpa victoria. Nu concepem altceva. Dacă nu câştigăm ne întoarcem pe jos la Suceava”, a anunţat antrenorul Bogdan Tudoreanu, înainte de a afla de anularea meciului cu Sportul.
clasament sportul rapid copyProgramul penultimei etape:
Delta Tulcea – FC Botoşani
Sportul Studenţesc – Rapid Suceava
Săgeata Năvodari – Dunărea Galaţi
CF Brăila – Dinamo II Bucureşti
Unirea Slobozia – CS Buftea
CS Otopeni, Farul Constanţa şi Chindia Târgovişte stau.
~n meciul direct din turul campionatului, Rapid Suceava şi Sportul Studenţesc au remizat pe stadionul Areni, scor 1-1, golul “ceferiştilor” fiind marcat atunci de Marinkovic. (Dănuţ CHIDOVE})

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …