Friday , April 26 2024

Mircea Sandu isi ia adio de la FRF in 2014

Mircea Sandu a anunţat că îşi menţine decizia de a renunţa la şefia FRF la finalul actualului mandat, care expiră în 2014. Preşedintele federaţiei va candida însă la un nou mandat de membru în Comitetul Executiv al forului european şi a avertizat: “Să vă ferească Dumnezeu fără mine la UEFA!”.

Mircea Sandu a ţinut să precizeze că nu va mai candida la şefia FRF după ce Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, anunţase că “Naşul” va mai sta un mandat, până în 2018, dacă echipa naţională se va califica la CM 2014.

“Nu este cazul să discutăm, l-am rugat şi pe Mitică să nu mai vorbească în locul meu. Deci, eu nu mai candidez, am spus clar. Este posibil, dacă ne calificăm la Mondial, să merg în Brazilia, dar nu ca preşedinte al federaţiei, ci dintr-o alta poziţie”, a declarat Mircea Sandu la Digi Sport.

Preşedintele FRF a nominalizat şi eventualii succesori: “Cred că am fost lămuritor atunci când am anunţat, eu nu mă mai răzgândesc. Dacă aş şti cine va fi următorul preşedinte, v-aş spune. Probabil că va candida Gică Popescu, poate şi Gică Hagi, Ionuţ Lupescu… nu ştiu! Poate o să vină un manager care nu are legatură cu fotbalul”.

Mircea Sandu a mai precizat că se va concentra pe activitatea de la UEFA,  unde speră sa cîştige un nou mandat de membru al Comitetului Executiv.

“Eu mai am un an în care trebuie să îmi îndeplinesc mandatul la UEFA şi, dacă FRF mă va propune, voi candida din nou la alegeri”, a spus Mircea Sandu, care a avertizat: “Domn’ne, să vă ferească Dumnezeu fără mine la UEFA!”.

Mircea Sandu are 59 de ani şi este şeful FRF din 1990.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …