Monday , July 22 2024

Lăcătuş: Sunt destul de mulţumit

Tehnicianul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, joi seară, la Sport.ro, după meciul cu FC Utrecht, scor 1-1, că este destul de mulţumit, precizând că jucătorii săi au avut o primă repriză destul de bună, dar au avut şi şansă.

“Sunt destul de mulţumit. Am făcut o primă repriză destul de bună din punct de vedere tactic şi tehnic, am avut situaţii în care puteam înscrie, dar a doua repriză a fost destul de modestă, în care am făcut multe greşeli individuale şi colective. Sigur, am avut şi şansa care poate ne-a lipsit la meciuri cu alte echipe. Remiza este rezultatul muncii întregii echipe”, a spus Lăcătuş.

Marius Lăcătuş a precizat că Steaua va face totul pentru a câştiga meciurile următoare, începând cu partida de pe teren propriu cu FC Utrecht, programată la 4 noiembrie. “Dacă vom reuşi acest lucru putem să ne gândim cu speranţă chiar la o calificare în primăvara europeană. Nu trebuie să ne gândim că am întâlnit o echipă modestă”, a explicat tehnicianul.

Lăcătuş a precizat că jucătorul echipei Utrecht, Mihai Neşu, a evoluat cum o face de obicei: “Neşu aşa este el indiferent cu cine joacă, un jucător harnic, agresiv, la fel a fost şi astăzi”.

Formaţia Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată, joi, în deplasare, în compania echipei olandeze FC Utrecht, la care evoluează Mihai Neşu, în etapa a III-a a grupei K a Ligii Europa.

Golurile au fost marcate de Duplan ’60 pentru Utrecht, respectiv Schut pentru Steaua, în propria poartă, în minutul 75.

Vezi si

Anunțul FRF: Edi Iordănescu pleacă de la naționala României

Aflat în vacanță, Edi Iordănescu le-a transmis oficialilor FRF că nu va mai continua pe …