Thursday , May 2 2024

Lăcătuş: Sunt destul de mulţumit

Tehnicianul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, joi seară, la Sport.ro, după meciul cu FC Utrecht, scor 1-1, că este destul de mulţumit, precizând că jucătorii săi au avut o primă repriză destul de bună, dar au avut şi şansă.

“Sunt destul de mulţumit. Am făcut o primă repriză destul de bună din punct de vedere tactic şi tehnic, am avut situaţii în care puteam înscrie, dar a doua repriză a fost destul de modestă, în care am făcut multe greşeli individuale şi colective. Sigur, am avut şi şansa care poate ne-a lipsit la meciuri cu alte echipe. Remiza este rezultatul muncii întregii echipe”, a spus Lăcătuş.

Marius Lăcătuş a precizat că Steaua va face totul pentru a câştiga meciurile următoare, începând cu partida de pe teren propriu cu FC Utrecht, programată la 4 noiembrie. “Dacă vom reuşi acest lucru putem să ne gândim cu speranţă chiar la o calificare în primăvara europeană. Nu trebuie să ne gândim că am întâlnit o echipă modestă”, a explicat tehnicianul.

Lăcătuş a precizat că jucătorul echipei Utrecht, Mihai Neşu, a evoluat cum o face de obicei: “Neşu aşa este el indiferent cu cine joacă, un jucător harnic, agresiv, la fel a fost şi astăzi”.

Formaţia Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată, joi, în deplasare, în compania echipei olandeze FC Utrecht, la care evoluează Mihai Neşu, în etapa a III-a a grupei K a Ligii Europa.

Golurile au fost marcate de Duplan ’60 pentru Utrecht, respectiv Schut pentru Steaua, în propria poartă, în minutul 75.

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …