Friday , April 26 2024

Jelena Jankovici nu-si revine dupa ce a fost invinsa de Simona Halep la Indian Wells: “Am lasat sa-mi scape titlul printre degete”

jankovici

Jelena Jankovici nu isi revine dupa ce a pierdut titlul de la Indian Wells in fata Simonei Halep.

Jucatoarea din Serbia, fost numar 1 in clasamentul WTA, nu intelege cum a pierdut un meci pe care l-a avut in mana.

Jelena nu si-a putut ascunde dezamagirea fata de pierderea finalei, desi inainte de a ajunge la Indian Wells nimeni nu ii dadea sanse reale de a avansa in fazele superioare ale turneului.

“Am avut totul sub control. Aveam 6-2 si 5-4, serveam pentru castigarea meciului, dar nu am putut incheia partida. Am devenit usor nervoasa si felul in care am jucat… asta m-a costat meciul. Am luptat din greu, mai ales in setul III, a fost foarte strans. Am fost aproape de a castiga al doilea titlu aici, insa l-am lasat sa-mi scape printre degete.

Simona este o jucatoare care nu iti ofera puncte cadou, care lupta pana la final, pana cand ne strangem mainile si meciul e gata. S-a luptat, intotdeauna venea cu inca o minge in terenul meu, inca una, si eu n-am mai putut incheia partida. Asta este, a fost mai buna.

Cand am inceput al treilea set ma gandeam ca trebuia sa fiu deja la vestiare, sa imi spal parul. Sunt atat de dezamagita pentru ca aveam o sansa uriasa. Am jucat bine tot turneul, dar cand a trebuit sa inchei totul parca nu am putut sa servesc. Asta regret, de asta sunt dezamagita. Nu aveam asteptari mari inainte sa vin aici, nu m-am pregatit cum trebuie, asa ca este un rezultat uimitor pentru mine si pentru echipa mea. Insa sunt in continuare dezamagita pentru ca nu am castigat, am avut o sansa mare. Daca nu aveam nicio sansa, era ok, dar am avut o sansa sa castig titlul”, a spus Jankovici.

Simona Halep a castigat, duminica seara, finala turneului de la Indian Wells.

In ultimul act al intrecerii din California, romanca a trecut in trei seturi, scor 2-6, 7-5, 6-4, de sarboaica Jelena Jankovici.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …