Saturday , April 27 2024

VIDEO. Carlos Alcaraz, atacat de un roi de albine la Indian Wells. Meciul cu Zverev, întrerupt aproape 2 ore

Carlos Alcaraz, numărul doi mondial, servea în al treilea game al meciului din sfertul de finală cu Zverev atunci când albinele s-au năpustit asupra sa. Tânărul de 20 de ani a încercat să le îndepărteze cu racheta, dar în cele din urmă a fugit să se adăpostească după ce a fost înţepat.

Alcaraz, care a obţinut o victorie cu 6-3, 6-1 pentru a se menţine în lupta pentru apărarea titlului, a declarat că albinele l-au asaltat. „Am văzut câteva albine în jur, dar am crezut că sunt doar câteva, nu prea multe”, a declarat el. „Dar am văzut cerul şi erau mii zburând, unele erau lipite de părul meu, altele veneau spre mine. A fost o nebunie. Am încercat să stau departe de ele, dar a fost imposibil”.

Jocul s-a reluat după o oră şi 48 de minute, timp în care a fost chemat un apicultor pentru a controla situaţia. „Când am reintrat pe teren, erau câteva albine în colţ, ne deranjau. Nu puteam să începem să jucăm din nou. Când am decis să ne încălzim un pic să vedem cum merge, am lovit câteva mingi şi am văzut câteva albine în jurul meu”, a declarat Alcaraz.

„Nu puteam să mă concentrez pe minge, mă concentram pe albine şi încercam să le (ţin) la distanţă. De aceea ne-am oprit de câteva ori înainte de a reîncepe meciul. După aceea, am decis să ne încălzim şi am văzut că albinele nu mai erau prin preajmă. Am încercat să nu mă mai gândesc la ele. A fost un meci foarte important pentru mine. M-am surprins pe mine însumi că am rămas concentrat pe meci, nu pe albine”.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …