Saturday , April 27 2024

Ipoteza socanta in cazul mortii lui Costica Stefanescu. Vezi ce spune sotia

stefanescu2

Costica Stefanescu a fost gasit decedat, marti seara, dupa ce s-a presupus ca s-a aruncat de la etajul cinci al Spitatulul Militar din capitala. Raportul IML prezinta cauza mortii ca fiind politraumatism.

Mariana Stefanescu, sotia fostului fotbalist, a declarat ca acesta se afla sub influenta unor sedative foarte puternice si in momentul cand a dorit sa deschida geamul s-a dezechilibrat si a cazut. Aceasta este convinsa ca moartea marelui fotbalist a fost un accident si nu o sinucidere.

“Dimineata la ora 7 am ajuns la el, dormise foarte prost si le-am spus doctorilor sa-i dea calmante. Cele de duminica nu si-au facut efectul. Si atunci a vorbit domnul doctor cu altcineva si i-a dat alte calmante. El i-a spus doctorului ca are nevoie la toaleta, doctorul mi-a spus ca trebuie sa mearga des pentru a elimina substantele din perfuzii. Si i-a spus sa respire adanc. Si cred ca atunci cand s-a dus la toateta, s-a dus la geam sa ia aer, geamul era foarte jos, si cred ca a cazut de acolo fiind ametit de acele tranchilizante foarte puternice”, a declarat sotia lui Costica Stefanescu pentru Pro TV.

De aceeasi parere sunt si cei care l-au cunoscut pe Costica Stefanescu si considera ca nu ar fi fost capabil de un asemenea gest.

“A fost tot timpul un om echilibrat”, a spus Nicolae Tilihoi.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …