Thursday , June 13 2024

FC Şoimii Gura Humorului a realizat scorul campionatului în Liga a IV-a

Liderul clasamentului a câștigat duminică, pe teren propriu, în fața Bucovinei Dărmănești, cu un neverosimil 16-0

FC Şoimii Gura Humorului a realizat scorul campionatului în Liga a IV-a, după ce a surclasat duminică, pe stadionul Tineretului, formația Bucovina Dărmănești, cu 16-0, prin golurile marcate de Moloce (5), Bîgu (2), Stroia (2), Severin (2), Tunsu (2), Gliga, Pădureț și Ungureanu.
secretarasite

Un alt scor de curtea școlii s-a înregistrat pe terenul suntetic de la LPS, unde a doua clasată, Juniorul Salcea, a trecut de Sporting Poieni Solca, cu 10-1, prin reușitele semnate de Ferariu (2), Parasca, Grumezescu, Zamă, Şandru, Neamțu, Popovici, Tihulcă și Barbir.

În cel mai echilibrat meci al rundei, Bradul Putna a învins revelația returului de campionat, Recolta Fântânele, cu scorul de 2-1, printr-un autogol și un gol semnat Isopescu, gazdele punctând prin Ciocoiu.

Juniorul Suceava a înregistrat a 20-a victorie stagională, după ce câștigat pe stadionul din Ițcani, cu 5-1, prin hattrikul lui Vaman și dubla lui Zaharie, gol de onoare al oaspeților – și cel mai spectaculos al întâlnirii – fiind înscris însă de Hrab.

Într-un alt meci al rundei a XXVIII-a, Şomuzul Preutești s-a impus în deplasarea de la Iacobeni, cu scorul de 4-2, prin golurile ,marcate de Vasiliu, Valeanu și Irimia, cei de la Minerul punctând prin Butnariu și Țîmpău.

Rezultatele etapei a XXVIII-a:

Juniorul Suceava – Forestierul Frumosu: 5-1

Recolta Fântânele – Bradul Putna: 1-2

Şoimii Gura Humorului – Bucovina Dărmănești: 16-0

Minerul Iacobeni – Şomuzul Preutești: 2-4

Juniorul Salcea – Sporting Poieni Solca: 10-1

Progresul Frătăuții Vechi – Rarău Câmpulung: 3-0

Moldova Drăgușeni – Bucovina II Rădăuți: 3-0

Viitorul Liteni a stat în această rundă.

Clasament: 1. Şoimii Gura Humorului 71p, 2. Juniorul Salcea 67p, 3. Bradul Putna 66p, 4. Juniorul Suceava 60p, 5. Viitorul Liteni 49p…

La barajul de promovare în Liga a III-a, programat pe 16 și 23 iunie, campioana județului Suceava va întâlni formația Comstar Vaslui. (D.C.)

Vezi si

Viitorul Liteni și Juniorul Salcea vor anima din nou stadionul Areni cu ocazia finalei Cupei României

Cele două formații își dispută trofeul la nivel județean, vineri, de la ora 18.00 Viitorul …