Saturday , July 20 2024

Flutur și Balan deschid listele PNL Suceava la parlamentare. Ioan Balan a fost numit președinte interimar al organizației municipale PNL Suceava

Conducerea PNL Suceava a avut, luni, la Gura Humorului, o nouă ședință în care s-au luat mai multe decizii importante pentru perioada următoare.

Potrivit prim vicepreședintelui PNL Suceava, deputatul Ioan Balan, la Gura Humorului la întâlnire au participat pe lângă parlamentari și primarii liberali în funcție, dar și cei aleși, iar discuția s-a axat pe construcție și unitate.

În cadrul întâlnirii toți primarii au agreat lista pentru alegerile parlamentare care va fi deschisă la Senat de președintele organizației Gheorghe Flutur, iar la Camera Deputaților de Ioan Balan. Pe următoarele locuri pe lista pentru Camera Deputaților se vor situa Angelica Fădor, Bogdan Gheorghiu și Daniel Cadariu.

Totodată, din punct de vedere organizatoric s-a decis numirea în funcția de președinte interimar al organizației municipale PNL Suceava a deputatului Ioan Balan în locul lui Lucian Harșovschi. Noul președinte interimar va prezenta în prima ședință a BPJ al PNL Suceava lista cu membrii Biroului Permanent Municipal al PNL Suceava.

„Discuțiile au fost în mare parte constructive, cu amendamentul că primarii au fost foarte deranjați că, pentru prima dată, s-au scurs în presă filmări și înregistrări audio din ședința liberalilor de săptămâna trecută”, a declarat deputatul Ioan Balan.

El a subliniat că acest lucru a fost dezaprobat în unanimitate.

„Știm cine a făcut lucrul acesta, dar pentru noi este important acum că am găsit resursele să mergem mai departe uniți și puternici. Sunt convins că primele alegeri, care par a fi cele prezidențiale, ne vor găsi mobilizați și determinați”, a spus Ioan Balan.

El a mai declarat că în cadrul ședinței s-au repartizat noi sarcini pentru cei cinci principali candidați la alegerile parlamentare, urmând ca județul să fie împărțit în cinci zone și fiecare să fie responsabil de zonă. (O.S.)

Vezi si

Șase licee din județul Suceava au obținut certificatul de ”Școală Europeană”. Colegiul Tehnic ”Mihai Băcescu” are cel mai mare punctaj din țară, în acest an

Cel mai mare punctaj dintre toate cele 104 unități școlare care au dobândit în acest …