Friday , April 26 2024

Elvetia invinge la limita Albania in grupa Romaniei de la EURO 2016

elvetia-albania

Elvetia a debutat cu o victorie la Campionatul European de fotbal, trecand la limita, scor 1-0, de Albania.

A fost al doilea meci din Grupa A de la Euro 2016, grupa din care face parte si reprezentativa Romaniei.

Intalnirea disputata pe arena din Lens a inceput asa cum se asteptau mai toti specialistii, Elvetia dominand inca din primele minute.

Mai mult, elevii lui Vladimir Petkovic au reusit chiar sa deschida scorul inca din minutul 5, atunci cand Shaqiri a centrat bine din corner, portarul albanez Berisha a iesit gresit din poarta, iar Schar a reluat simplu, cu capul, in plasa.

Albania si-a jucat meciul intr-un interval de cateva minute. Mai intai, Sadiku l-a luat la tinta pe portarul Sommer, in minutul 31, din postura de unu la unu cu goalkeeperul elvetian, iar dupa cinci minute capitanul Cana a facut un hent stupid si a primit al doilea cartonas galben, fiind eliminat.

Din acel moment, jocul a devenit unul de vacanta, cu Elvetia jucand la trecerea timpului si cu Albania fiind incapabila sa atace periculos.

Finalul partidei a fost insa unul incendiar, cu ocazii mari la ambele porti in ultimele minute. Daca elvetienilor li se poate reprosa o oarecare superficialitate, albanezii par ca au platit tribut lipsei de experienta.

In urma acestui rezultat, meciul dintre Romania si Elvetia, de saptamana viitoare, devine extrem de interesant in economia calificarii in optimi.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …