Thursday , May 2 2024

Dupa esecul de la Standard Liege, Rednic a preluat CFR Cluj

rednic

Imediat după finala Cupei României pe care formaţia din Gruia a pierdut-o, Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan au insistat că vor merge pe mâna lui Eugen Trică şi în următoarea stagiune.

Această minciună a fost susţinută cu insistenţă, chiar şi atunci când era evident ce va urma. Mircea Rednic e noul antrenor al CFR-ului. Informaţia a apărut acum o săptămână, atunci când ziariştii locali au aflat că „Puriul”, proaspăt demis de la Standard Liege, se află la Cluj pentru a-şi negocia contractul. „O fabulaţie. Nici eu, nici patronul Arpad Paszkany, n-am vorbit cu Rednic. Poate că a venit la Cluj pentru a prelua Universitatea, nu CFR”, spunea Iuliu Mureşan la 3 iunie.

Ieri seară, acelaşi Mureşan a făcut un anunţ scurt pentru digisport.ro: „Mircea Rednic va fi noul antrenor al CFR-ului, de vineri”.

Dat la o parte după ce primise asigurări că va continua la CFR, Eugen Trică a comentat hotărârea şefilor pentru site-ul stiridesport.ro. „Respect decizia conducerii şi le doresc tot binele din lume. Eu îmi voi vedea de drum în continuare, voi căuta mereu performanţa acolo unde voi lucra. Am o menţiune specială pentru fani, ei vor rămâne tot timpul în sufletul meu, pentru că au fost mereu alături de mine”, a declarat Trică.

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …