Saturday , April 27 2024

Patronul lui CFR Cluj își anunță retragerea din fotbal, acuzând arbitrajul scandalos cu U Craiova: „Pe mine m-au pierdut ca investitor în fotbal”

Patronul formației CFR Cluj, Neluțu Varga, și-a anunțat retragerea din fotbal după remiza cu Universitatea Craiova. Varga este complet nemulțumit de arbitraj, în condițiile în care Universitatea Craiova a avut un gol validat dintr-o poziție suspectă de ofsaid.

“Cei mai hoți sunt arbitrii, împreună cu cel mai ieftin sistem VAR. Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a FRF. E făcut pentru hoți acest sistem ieftin. De aceea nu au vrut să cumpere sistemul din Belgia, au făcut premeditat. Pe mine m-au pierdut ca investitor în fotbal. Este ultima mea intervenție”, a spus Ioan Varga pentru Digi Sport.

Amintim că CFR Cluj a făcut egal pe teren propriu de Universitatea Craiova, scor 1-1, și are șanse practic inexistente să mai câștige titlul.

După acest rezultat, CFR Cluj este pe locul 3, cu 39 de puncte, șapte sub liderul Farul cu trei etape rămase de disputat. Universitatea Craiova este pe 4, cu 36 de puncte.

Etapa următoare, CFR Cluj va merge în deplasare la FCSB, iar Universitatea Craiova va primi vizita Farului.

foto: Buna ziua, Brasov

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …