Tuesday , April 23 2024

Dan Petrescu și-a reziliat contractul cu CFR Cluj

Dan Petrescu a semnat luni rezilierea contractului cu CFR Cluj. Dat afară în miez de noapte după eliminarea din Cupa României, Petrescu s-a despărțit pe cale amiabilă luni de gruparea campioană.

Antrenorul nu a cerut clauza de reziliere de 2 milioane de euro, ci doar plata la zi a salariilor.

secretarasite Suma pe care Petrescu o are de primit este de aproximativ 50 de mii de euro.
secretarasitePână când CFR Cluj va găsi un nou antrenor, de pregătire se va ocupa staff-ul lui Petrescu.

Patronul Neluțu Varga îl vrea antrenor pe Adrian Mutu, dar acesta este dificil de adus.

O altă variantă vehiculată este aceea a lui Edi Iordănescu, dar negocierile cu acesta sunt dificile.

„Aș vrea să mulțumesc clubului CFR Cluj pentru acești trei ani minunați. Sunt mândru și fericit de tot ce am făcut aici. Aș vrea să mulțumesc patronului de la CFR Cluj, care a avut încredere în mine și m-a ajutat în toate momentele, indiferent dacă au fost bune sau rele. Aș vrea să le mulțumesc tuturor jucătorilor, care au fost minunați în acești trei ani. Eu, cum se știe, sunt un antrenor mai dificil și au reușit să mă suporte așa de mult. Nu în ultimul rând, le mulțumesc fanilor lui CFR Cluj, care au crezut și m-au ajutat în acești trei ani fantastici”, a spus Petrescu, citat de DigiSport.

De asemenea, Petrescu a declarat că își dorește ca pe viitor să revină la CFR Cluj.

„Mi-am scris mai multe aici, că n-aș vrea să uit ceva. Viața merge înainte. Eu plec cu capul sus de la Cluj. Sunt fericit de ceea ce am realizat. Într-o zi, sper să mă întorc să antrenez, de ce nu? Încă sunt tânăr, cred că mai pot antrena. Îmi doresc o vacanță, o minivacanță. În același timp, sunt un antrenor liber, care, clar, dacă apare o ofertă de nerefuzat mâine, la cum mă cunosc eu pe mine, e posibil s-o accept.

Cel mai important e să mă liniștesc și să mă gândesc la mine. În această perioadă, cred că am dat mai mult clubului decât mie și familiei. Am stat foarte mult la club, nici în pandemie n-am fost plecat din Cluj. De aceea cred că merit o vacanță. Urez succes echipei în campionat și în Europa League să se califice mai departe”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu a fost dat afară de la CFR Cluj după eșecul din Cupa României.

Patronul Neluțu Varga a anunțat despărțirea de gruparea campioană.

„Da, e adevărat, ne-am despărțit de domnul Dan Petrescu”, a spus Varga pentru Fanatik.

Dan Petrescu a intrat într-un conflict cu conducerea campioanei, pe care a criticat-o constant pentru campania de transferuri deficitară.

 

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …