Thursday , April 25 2024

CFR Cluj, eliminată din Liga Campionilor de Dinamo Zagreb. 5-6 dupa lovituri de departajare

CFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb în turul 2 preliminar din Liga Campionilor, după ce a fost învinsă la loviturile de departajare. Scorul în timpul regulamentar a fost 2-2, iar Dinamo s-a impus la penaltiuri cu 6-5.

Campioana României a jucat în superioritate numerică din startul reprizei secunde, iar în continuare va evolua în turul 3 preliminar din Europa League.

Croații au deschis scorul în minutul 13, când Gojak a profitat de o respingere greșită a portarului Cristi Bălgrădean, adus în această vară de la FCSB.

CFR Cluj a trecut apoi în ofensivă, însă Deac, Boli și Burcă nu au putut înscrie până la pauză, iar croații au intrat în avantaj la cabine.

În minutul 50, CFR Cluj a primit penalti după un fault asupra lui Debeljuh, iar Catherine a fost eliminat și ardelenii au avut superioritate numerică.

Ciprian Deac a ratat însă penaltiul, dar golul de 1-1 a venit în cele din urmă în minutul 65, când Pereira a tras puternic din afara careului, iar portarul croaților a scăpat mingea în poartă.

În superioritate numerică, CFR Cluj a mai primit un gol în minutul 78, după un nou șut respins greșit de Bălgrădean, de care Kastrati a profitat.

Egalarea a venit dramatic în minutul 90+3, când Rondon a pasat excelent în careu și Debeljuh a înscris fără emoții și a trimis meciul în prelungiri.

Nicio echipă nu a reușit să înscrie în prelungiri, astfel că meciul s-a decis la loviturile de departajare.

La penaltiuri, CFR Cluj a fost aproape de calificare, dar Golofca a ratat penaltiul, cu un șut foarte slab. Apoi, CFR Cluj a fost eliminată, după ce Boli a tras mult peste poartă.

CFR Cluj a fost astfel eliminată din Liga Campionilor și va evolua în turul 3 preliminar din Europa League. Ardelenii își vor afla luni adversara.

spotmedia.ro

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …