Saturday , April 27 2024

Decizie din inchisoare: Becali a acceptat plecarea lui Chiriches la Tottenham

gigi-becali

Steaua a acceptat oferta celor de la Tottenham, iar Vlad Chiricheş va semna cu londonezii după meciul retur din Polonia. Gigi Becali şi-a dat acordul, din închisoare, pentru ca fundaşul în vârstă de 23 de ani să plece de la Steaua.

Tottenham a făcut, joi, o nouă ofertă pentru Vlad Chiricheş, de 8 milioane de euro, plătibili în două tranşe, ultima în iarnă. Din penitenciar, Gigi Becali a acceptat condiţiile, iar afacerea se va realiza după meciul retur cu Legia, anunţă ProSport.

Altfel, deşi fotbalistul simte dureri puternice în zona lombară, staff-ul roş-albastru speră să-l recupereze pe Vlad Chiricheş pentru meciul cu Legia, de marţi, din manşa a doua a play-off-ului Champions League.

Vlad Chiricheş a făcut o vizită la Spitalul Militar, unde medicul Ionuţ Codorean l-a consultat mai amănunţit. Pentru moment s-a luat decizia ca fostul fundaş al gorjenilor să stea departe de gazon două zile.

“Echipa va pleca spre Mediaş fără Vlad, iar dacă se simte bine, atunci va sosi şi el în ziua meciului cu maşina personală”, au dezvăluit surse roş-albastre.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …