Thursday , May 9 2024

Danalis Zvoristea s-a retras din campionat

N decizia de retragere a fost luat\ de patronul echipei, Liviu B\rbosu, [i este cauzat\ de probleme de natur\ financiar\

Campionatul jude]ean al Ligii IV-a a r\mas o afacere cu doar 17 echipe, dup\ ce gruparea Danalis Zvori[tea a decis s\ se retrag\ din competi]ie din pricina problemelor financiare.
Ajuns\ pe penultimul loc `n clasament, cu doar 4 puncte acumulate `n primele 13 etape, Danalis a declarat forfait actualului sezon la solicitarea patronului Liviu Barbosu, care a precizat c\ nu mai poate sus]ine activitatea clubului `n lipsa unui sprijin concret din partea primariei locale din Zvori[tea. Solicitarea celor de la Danalis a fost aprobat\ `n cursul zilei de joi de c\tre Asocia]ia Jude]ean\ de Fotbal [i are ca [i consecin]\ anularea tuturor rezultatele `nregistrare de echipa `n actualul sezon.
Totodat\, Comisia de Disciplin\ a AJF Suceava a hot\r=t, `n cadrul sedin]ei de joi, s\ suspende,pentru dou\ etape, dreptul forma]iei Sporting Arbore de organiza meciuri pe teren propriu, ca urmare a incidentelor s\v=r[ite de oficialii clubului la derbyul de duminic\ trecut\ cu Foresta M\lini. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere în play-off-ul Ligii a III-a

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere de la startul play-off-ului Ligii a III-a, după ce …