Friday , April 26 2024

Copos anunta ca Razvan Lucescu a semnat pe patru ani cu Rapid

foto: gsp.ro

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, sâmbătă dimineaţă, că tehnicianul Răzvan Lucescu a semnat un contract pentru următorii patru ani cu gruparea “alb-vişinie”.

“Răzvan este un om deosebit, cu un caracter extraordinar. Noi ne-am înţeles cu el şi am semnat un contract pe patru ani”, a spus Copos potrivit mediafax.ro.

Oficialul rapidist a menţionat că este decizia lui Răzvan Lucescu dacă va mai pleca cu echipa naţională a României în turneul din Brazilia.

După ce tricolorii au făcut cea mai bună partidă din campania de calificare la EURO 2012, selecţionerul va părăsi naţionala, potrivit Gsp.ro.

Octavian Goga, unul dintre vicepreşedinţii FRF şi cel care va conduce delegaţia României la turneul din America de Sud a confirmat pentru Gazeta Sporturilor că Răzvan nu va face deplasarea cu echipa. Nici Diego Longo, preparatorul fizic venit la naţională odată cu selecţionerul, nu va urca în avionul spre Brazilia.

Cel care va merge cu echipa naţională în turneul din America de Sud va fi Emil Săndoi, selecţionerul de la Under 21. Motivul pentru care Săndoi a fost desemnat să asigure interimantul este acela că din lotul care se va deplasa în Brazilia fac parte mai mulţi jucători promovaţi de acesta: Pantilimon, Tătăruşanu, Silviu Lung, Rîpă, Papp, Gardoş, Torje şi Alexe.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …