Monday , April 29 2024

Continua surprizele mari la US Open: Inca patru favorite au fost eliminate

us open

US Open se anunta a fi un turneu al surprizelor, cel putin in intrecerea feminina, acolo unde cinci favorite au parasit intrecerea inca din primul tur.

Dupa ce Ana Ivanovici, cap de serie numarul sapte, a fost eliminata de Cibubulkova in trei seturi, nici “vecina” ei din clasamentul WTA, Karolina Pliskova, nu a avut mai multa sansa.

A opta jucatoare a lumii a fost spulberata de Anna Tatishvili, locul 121 WTA, care s-a impus cu scorul de 6-2, 6-1 in numai 51 de minute.

Spaniola Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, a pierdut si ea in runda inaugurala, fiind invinsa in doua seturi de cehoaica Denisa Allertova (77 WTA), scor 6-1, 7-6.

O alta sportiva din Serbia, Jelena Jankovici, cap de serie numarul 21 la aceasta editie de US Open, a suferit o infrangere surprinzatoare, fiind invinsa in trei seturi de pustoaica Oceane Dodin.

Frantuzoaica in varsta de 18 ani, aflata pe locul 128 in clasamentul WTA, s-a impus in trei seturi, scor 2-6, 7-5, 6-3.

De asemenea, rusoaica Svetlana Kuznetsova, a 30-a favorita la New York, a fost si ea eliminata de Kristina Mladenovic, care s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5.

Printre favoritele care au reusit deja sa se califice in turul al doilea de la US Open se numara Agnieszka Radwanska, Elina Svitolina sau Ekaterina Makarova.

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …