Monday , June 17 2024

 Bucovina Rădăuți a ratat calificarea în finala barajului de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți a ratat calificarea în finala barajului de promovare în Liga a II-a, după ce a remizat sâmbătă, pe teren propriu, în fața celor de la CSM Focșani, scor 1-1.

Intrată pe gazon cu un dezavantaj de două goluri după manșa tur, echipa antrenată de Ovidiu Murariu și Iulian Ionesi a deschis scorul în minutul 22, prin Iosif Netbai, care a marcat cu un șut din prima, de la 20 de metri, după o pasă din banda stânga.

În fața a aproximativ 1.500 de spectatori, prezenți sâmbătă, pe stadionul Municipal, gruparea rădăuțeană putea egala scorul la general pe finalul primei reprize, dar același Netbai și Popovici au ratat din situații bune.

În partea secundă, gazdele au forțat cu toate liniile golul care să ducă partida în prelungiri, dar execuțiile lui Săhlean, Hopulele și Florescu au ocolit ținta.

Mai mult, pe contraatac, formația vrânceană a scăpat de emoții în minutul 90+5, când camerunezul Frank Tchassem a înscris cu poarta goală după ce l-a driblat pe Puianu.

S-a terminat 1-1 la Rădăuți, iar CSM Focșani se califică în finala barajului de promovare cu scorul general de 3-1.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Alecsandru, Derevlean, Florescu, E. Ciobanu, Bejenar, Netbai, Serediuc, Stroe, Popovici, R. Ciobanu. Antrenor: Ovidiu Murariu. Au mai intrat: Căinari, Săhlean, Stoian și Hopulele.

CSM Focșani: Niczuly – Săpunaru, Perju, Ciopa, Dumitru, Tobă, Mazilu, Enache, Zaharie, Dănăilă, Tchassem. Antrenor: Călin Moldovan. Au mai intrat: Tamași, Gorovei și Stancu. (D.C.)

Vezi si

Fălticeneanca Aissia Prisecariu s-a calificat în semifinalele probei de 200 de metri spate la Campionatele Europene

Înotătoarea fălticeneană Aissia Prisecariu (16 ani) s-a calificat, luni dimineață, în semifinalele probei feminine de …