Friday , April 26 2024

Becali: Din punctul meu de vedere, astăzi am fost învingători

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi seară, după remiza cu Napoli, scor 3-3, din Liga Europa, că echipa antrenată de Marius Lăcătuş a avut o evoluţie foarte bună şi din punctul său de vedere este învingătoare.

“Asta este, a fost ghinion. Ce dacă ne-au egalat? Din punctul meu de vedere, astăzi am fost învingători. Am avut 3-0, am jucat cu un om în minus şi până la urmă normal că am cedat fizic. Dacă nu era acea eliminare, am fi câştigat cu mai mult de 3-0. Acum nu mai contează, dacă fanii sunt mulţumiţi şi eu sunt la fel de mulţumit, dă-le naibii de puncte, până la urmă am jucat foarte bine şi am demonstrat că putem. Batem şi pe Liverpool şi batem şi pe Napoli la ei acasă”, a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că nu îl poate acuza pe arbitru pentru minutele de prelungire. “Nu pot să dau vina pe arbitru, nu cred că el ştia că o să se egaleze dacă prelungeşte meciul. Eu dau vina doar pe ghinion în acest meci”, a adăugat finanţatorul stelist.

Formaţia Steaua Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 3-3 (3-1), meciul susţinut, joi, pe teren propriu, în compania echipei italiene Napoli, în etapa a doua a grupei K a Ligii Europa.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …