Tuesday , September 27 2022

Suporterii au vandalizat gardul de la palatul lui Becali. „Vreau să facă pușcărie”

Poliţia a deschis o anchetă după ce gardul reşedinţei lui Gigi Becali a fost vandalizat de fanii numulţumiţi de plecarea antrenorului Edward Iordănescu de la FCSB. În acest caz se fac cercetări pentru distrugere şi ameninţare. Gigi amenință cu pușcăria.

“La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 10. 00, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată prin apel 112, de către un agent de pază, cu privire la faptul că persoane necunoscute au scris cu vopsea, vandalizând gardul unui imobil din sectorul 1, pe care acesta îl avea în pază. La faţa locului au sosit poliţiştii Secţiei 1 Poliţie care au constatat că aspectele sesizate se confirmă fiind declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare”, a transmis Poliţia Capitalei.

“Pleacă! Mori, Gigi!”, a fost scris pe gardul din Aleea Alexandru. “Satana, pleacă!”, a fost mesajul de pe zidul cantonamentului din Berceni. Potrivit ProX, Becali a fost cel care a reclamat la poliţie aceste mesaje scrie pe proprietăţile lui.

După demiterea lui Iordănescu, suporterii FCSB din peluza Nord au dat publicităţii un comunicat ironic la adresa patronului echipei. “Cu deosebit respect şi bucurie în suflet suntem absolut încântaţi de noile / vechile schimbări din clubul nostru. Apreciem dorinţa de dialog, dar o considerăm absolut inutilă, atât timp cât visul oricărui suporter a devenit realitate! Ne-am dori mereu ca patronul să fie director sportiv, magazioner, maseur, doctor, copil de mingi, ofiţer de presă, contabil, șef la marketing şi mai ales antrenor! Ne-au lipsit cele cinci schimbări la pauză, fotbalul spectaculos fară rezultate, lipsa oricărei perspective la câştigarea campionatului sau la o participare decentă în cupele europene. Ne lipsesc cuvintele frumoase cu care sunt distruşi jucătorii, transferurile pentru 2 meciuri, umilirea suporterilor, legendelor, celor care iubesc cu adevărat aceasta echipa, s.a. Un prim pas important şi ratat până acum ar fi un nou stadion, în spatele vilei din pipera, fară tribune (da-i dracu de suporteri, pot merge la alte echipe) unde patronul multifuncţional să poată fi şi sef de galerie, suporter de rand sau ultras feroce (poate şi puţin huligan). Viaţă noastră are sens acum!”, se arată în comunicat.

Acțiunile ultrașilor nu i-au picat deloc bine lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a anunțat că a depus plângere penală și spune că protestul pe care fanii îl plănuiesc nu prezintă interes pentru el. „Văd că au început tot cu d-astea, cu amenințări. Nu le răspund, am chemat miliția, procuratura…Aam zis că vreau să răspundă penal, să facă pușcărie ca să stea liniștiți”, a spus latifundiarul pentru publicația Gsp.ro, care publică și imagini cu gardul vandalizat.

Vezi si

România a învins Bosnia și Herțegovina, dar retrogradează în Liga C a UEFA Nations League 

Echipa națională de fotbal a României a învins luni seara reperezentativa Bosniei și Herțegovinei, scor …